LEO BEVERS

Contactgegevens LEO BEVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO BEVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO BEVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEMEENTEPLAATS 31; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33138568 (+32-33138568) 33138568 (+32-33138568)

Fax (fax): +32 (56) 279-35-26 +32 (56) 279-35-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO BEVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO BEVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO BEVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO BEVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO BEVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO BEVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO BEVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO BEVERS
Products information LEO BEVERS

BTW identificatienummer (tax): BE02484527587
Ondernemingsnummer: 2824829101
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LEO BEVERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO BEVERS
(Get full report from official database of BE for LEO BEVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO BEVERS
Addition kinds of activities for LEO BEVERS

359499. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
594105. Watersportuitrusting | Water sport equipment
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy
36470109. Achterlichten, motorvoertuig | Taillights, motor vehicle
36990201. Electron beam metalen snij-, vorm- of lasmachines | Electron beam metal cutting, forming or welding machines
41319900. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems
60820000. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
73890302. Aflossingsdienst van de coupon | Coupon redemption service

Werken bij LEO BEVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO BEVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO BEVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO BEVERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

 • Stikster/stikker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

 • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

 • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

 • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

 • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ODT

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van LEO BEVERS in sociale netwerken
Look for responds of LEO BEVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO BEVERS. Laat een reactie achter voor LEO BEVERS. LEO BEVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO BEVERS. Leave a respond for LEO BEVERS. LEO BEVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO BEVERS op de google maps. Adres en contacten LEO BEVERS
Location of LEO BEVERS on the google maps. Address and contacts of LEO BEVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO BEVERS LEO BEVERS: HOBBY THYS | GARAGE THEYS | R.M. MARLIER | KEMPINAIRE E | Werrebrouck NV

Other related companies as LEO BEVERS: HOBBY THYS | GARAGE THEYS | R.M. MARLIER | KEMPINAIRE E | Werrebrouck NV

LEO BEVERS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO BEVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02484527587. Het bedrijf LEO BEVERS bevindt zich op het adres: GEMEENTEPLAATS 31; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEO BEVERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO BEVERS is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO BEVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO BEVERS, openstaande posities, locatie van LEO BEVERS op de kaart.

LEO BEVERS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO BEVERS, company assigned to the tax number BE02484527587. The company LEO BEVERS is located at the address: GEMEENTEPLAATS 31; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LEO BEVERS were not found.
The main activity of LEO BEVERS is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO BEVERS is not available. You also can look at reviews of LEO BEVERS, open positions, location of LEO BEVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO BEVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO BEVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO BEVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO BEVERS, employees, financial statistics.