LEGRAND CHARLES

Contactgegevens LEGRAND CHARLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEGRAND CHARLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEGRAND CHARLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ETANG DECELLIER 15; 1310; LA HULPE, België

Telefoon (phone): 26533854 (+32-26533854) 26533854 (+32-26533854)

Fax (fax): +32 (71) 725-77-70 +32 (71) 725-77-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEGRAND CHARLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEGRAND CHARLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEGRAND CHARLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEGRAND CHARLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEGRAND CHARLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEGRAND CHARLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEGRAND CHARLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEGRAND CHARLES
Products information LEGRAND CHARLES

BTW identificatienummer (tax): BE07714019775
Ondernemingsnummer: 2253540039
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in LEGRAND CHARLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEGRAND CHARLES
(Get full report from official database of BE for LEGRAND CHARLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEGRAND CHARLES
Addition kinds of activities for LEGRAND CHARLES

342101. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
20489904. Aardworm eten en beddengoed | Earthworm food and bedding
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
32720000. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain
57129901. Bar armaturen, apparatuur en benodigdheden | Bar fixtures, equipment and supplies
83220305. Eerste hulp service | First aid service

Werken bij LEGRAND CHARLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEGRAND CHARLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEGRAND CHARLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEGRAND CHARLES. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Zagerij (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

 • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

 • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

 • Nanny (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: t-interim Eeklo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

 • Service monteur (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

 • Receptionist garage (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

 • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

 • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Kelner - jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

  Type: Studentenjob

  Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

 • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: MYMETHOD

  Type: Zelfstandige activiteit

  MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

 • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

Zoek naar antwoorden van LEGRAND CHARLES in sociale netwerken
Look for responds of LEGRAND CHARLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEGRAND CHARLES. Laat een reactie achter voor LEGRAND CHARLES. LEGRAND CHARLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEGRAND CHARLES. Leave a respond for LEGRAND CHARLES. LEGRAND CHARLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEGRAND CHARLES op de google maps. Adres en contacten LEGRAND CHARLES
Location of LEGRAND CHARLES on the google maps. Address and contacts of LEGRAND CHARLES

Andere gerelateerde bedrijven als come LEGRAND CHARLES LEGRAND CHARLES: Decoratie Pedro-De Bree | CLEAN SHOP | R RYCKEBOER NV | ANTONIUS VERHULST | Promo-Concept SPRL

Other related companies as LEGRAND CHARLES: Decoratie Pedro-De Bree | CLEAN SHOP | R RYCKEBOER NV | ANTONIUS VERHULST | Promo-Concept SPRL

LEGRAND CHARLES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEGRAND CHARLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07714019775. Het bedrijf LEGRAND CHARLES bevindt zich op het adres: AVENUE ETANG DECELLIER 15; 1310; LA HULPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 841,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEGRAND CHARLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEGRAND CHARLES is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEGRAND CHARLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEGRAND CHARLES, openstaande posities, locatie van LEGRAND CHARLES op de kaart.

LEGRAND CHARLES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEGRAND CHARLES, company assigned to the tax number BE07714019775. The company LEGRAND CHARLES is located at the address: AVENUE ETANG DECELLIER 15; 1310; LA HULPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 841,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LEGRAND CHARLES were not found.
The main activity of LEGRAND CHARLES is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEGRAND CHARLES is not available. You also can look at reviews of LEGRAND CHARLES, open positions, location of LEGRAND CHARLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEGRAND CHARLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEGRAND CHARLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEGRAND CHARLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEGRAND CHARLES, employees, financial statistics.