LEFEVERE V.

Contactgegevens LEFEVERE V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEFEVERE V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEFEVERE V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA TULIPE 21; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25145526 (+32-25145526) 25145526 (+32-25145526)

Fax (fax): +32 (69) 230-21-77 +32 (69) 230-21-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEFEVERE V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEFEVERE V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEFEVERE V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEFEVERE V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEFEVERE V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEFEVERE V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEFEVERE V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEFEVERE V.
Products information LEFEVERE V.

BTW identificatienummer (tax): BE04281890869
Ondernemingsnummer: 7733520507
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 154,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LEFEVERE V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEFEVERE V.
(Get full report from official database of BE for LEFEVERE V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEFEVERE V.
Addition kinds of activities for LEFEVERE V.

4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
025200. Kip eieren | Chicken eggs
025299. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
24410201. Eierschoenen, hout | Egg cases, wood
34431001. Vacuüntunnels, metalen plaat | Vacuum tunnels, metal plate
50230203. Linnengoed, tafel | Linens, table
50440000. Kantoorartikelen | Office equipment
50720102. Noten (hardware) | Nuts (hardware)

Werken bij LEFEVERE V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEFEVERE V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEFEVERE V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEFEVERE V.. Looking for open vacancies in other companies

 • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

 • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

 • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

 • Onderhoudsmechanicus (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

 • werkvoorbereider (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MINUS

  Type: Vaste Job

  op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

 • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • DIËTIST m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van LEFEVERE V. in sociale netwerken
Look for responds of LEFEVERE V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEFEVERE V.. Laat een reactie achter voor LEFEVERE V.. LEFEVERE V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEFEVERE V.. Leave a respond for LEFEVERE V.. LEFEVERE V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEFEVERE V. op de google maps. Adres en contacten LEFEVERE V.
Location of LEFEVERE V. on the google maps. Address and contacts of LEFEVERE V.

Andere gerelateerde bedrijven als come LEFEVERE V. LEFEVERE V.: JOHAN VERHAEGEN | DE PAUW H.-CONVENTS | STEUN IN NOOD | Lietaert R | Falstaff

Other related companies as LEFEVERE V.: JOHAN VERHAEGEN | DE PAUW H.-CONVENTS | STEUN IN NOOD | Lietaert R | Falstaff

LEFEVERE V. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEFEVERE V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04281890869. Het bedrijf LEFEVERE V. bevindt zich op het adres: RUE DE LA TULIPE 21; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 154,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEFEVERE V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEFEVERE V. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEFEVERE V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEFEVERE V., openstaande posities, locatie van LEFEVERE V. op de kaart.

LEFEVERE V. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEFEVERE V., company assigned to the tax number BE04281890869. The company LEFEVERE V. is located at the address: RUE DE LA TULIPE 21; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 154,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LEFEVERE V. were not found.
The main activity of LEFEVERE V. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEFEVERE V. is not available. You also can look at reviews of LEFEVERE V., open positions, location of LEFEVERE V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEFEVERE V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEFEVERE V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEFEVERE V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEFEVERE V., employees, financial statistics.