LEA HUYGHEBAERT

Contactgegevens LEA HUYGHEBAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEA HUYGHEBAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEA HUYGHEBAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTRAAT 26; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50825291 (+32-50825291) 50825291 (+32-50825291)

Fax (fax): +32 (51) 507-23-59 +32 (51) 507-23-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEA HUYGHEBAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEA HUYGHEBAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEA HUYGHEBAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEA HUYGHEBAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEA HUYGHEBAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEA HUYGHEBAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEA HUYGHEBAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEA HUYGHEBAERT
Products information LEA HUYGHEBAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03323883056
Ondernemingsnummer: 3224731445
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LEA HUYGHEBAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEA HUYGHEBAERT
(Get full report from official database of BE for LEA HUYGHEBAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEA HUYGHEBAERT
Addition kinds of activities for LEA HUYGHEBAERT

2653. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
23890303. Theatrale kostuums | Theatrical costumes
29929902. Refining van smeermiddelen en vetten, oa | Re-refining lubricating oils and greases, nec
51370408. hoedenzaak | Millinery
51491000. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
87120100. Bouwkunde | Architectural engineering

Werken bij LEA HUYGHEBAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEA HUYGHEBAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEA HUYGHEBAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEA HUYGHEBAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

 • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

 • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

 • Account Receivable (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

 • Lasoperator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

 • lift technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: t-interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

 • Technicus - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technieker - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC Installatie van verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC in appartementen en woningen Werven regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant

 • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: TRANSMYL

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van LEA HUYGHEBAERT in sociale netwerken
Look for responds of LEA HUYGHEBAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEA HUYGHEBAERT. Laat een reactie achter voor LEA HUYGHEBAERT. LEA HUYGHEBAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEA HUYGHEBAERT. Leave a respond for LEA HUYGHEBAERT. LEA HUYGHEBAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEA HUYGHEBAERT op de google maps. Adres en contacten LEA HUYGHEBAERT
Location of LEA HUYGHEBAERT on the google maps. Address and contacts of LEA HUYGHEBAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LEA HUYGHEBAERT LEA HUYGHEBAERT: Arnould (Entreprise Générale) SA | LA VERTE PRAIRIE | JOZEF JOCHMANS | Monard-Partagro | VANDENBERGHE ANNE

Other related companies as LEA HUYGHEBAERT: Arnould (Entreprise Générale) SA | LA VERTE PRAIRIE | JOZEF JOCHMANS | Monard-Partagro | VANDENBERGHE ANNE

LEA HUYGHEBAERT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEA HUYGHEBAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03323883056. Het bedrijf LEA HUYGHEBAERT bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTRAAT 26; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEA HUYGHEBAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEA HUYGHEBAERT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEA HUYGHEBAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEA HUYGHEBAERT, openstaande posities, locatie van LEA HUYGHEBAERT op de kaart.

LEA HUYGHEBAERT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEA HUYGHEBAERT, company assigned to the tax number BE03323883056. The company LEA HUYGHEBAERT is located at the address: KORTRIJKSESTRAAT 26; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LEA HUYGHEBAERT were not found.
The main activity of LEA HUYGHEBAERT is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEA HUYGHEBAERT is not available. You also can look at reviews of LEA HUYGHEBAERT, open positions, location of LEA HUYGHEBAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEA HUYGHEBAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEA HUYGHEBAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEA HUYGHEBAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEA HUYGHEBAERT, employees, financial statistics.