VANDENBERGHE ANNE

Contactgegevens VANDENBERGHE ANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBERGHE ANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBERGHE ANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKSMUIDSEWEG 407; 8904; IEPER, België

Telefoon (phone): 57422167 (+32-57422167) 57422167 (+32-57422167)

Fax (fax): +32 (59) 534-75-83 +32 (59) 534-75-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBERGHE ANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBERGHE ANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBERGHE ANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBERGHE ANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBERGHE ANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBERGHE ANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBERGHE ANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBERGHE ANNE
Products information VANDENBERGHE ANNE

BTW identificatienummer (tax): BE04997650146
Ondernemingsnummer: 3103332519
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VANDENBERGHE ANNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Kruideniers; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBERGHE ANNE
(Get full report from official database of BE for VANDENBERGHE ANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBERGHE ANNE
Addition kinds of activities for VANDENBERGHE ANNE

172101. Residentieel schilderij | Residential painting
395299. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
01759900. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
20759900. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
22530303. Huishoudelijk, gebreid | Housecoats, knit
38210122. Monster voorbereidingsapparaat | Sample preparation apparatus
51310209. linten | Ribbons

Werken bij VANDENBERGHE ANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBERGHE ANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBERGHE ANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBERGHE ANNE. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

Zoek naar antwoorden van VANDENBERGHE ANNE in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBERGHE ANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBERGHE ANNE. Laat een reactie achter voor VANDENBERGHE ANNE. VANDENBERGHE ANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBERGHE ANNE. Leave a respond for VANDENBERGHE ANNE. VANDENBERGHE ANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBERGHE ANNE op de google maps. Adres en contacten VANDENBERGHE ANNE
Location of VANDENBERGHE ANNE on the google maps. Address and contacts of VANDENBERGHE ANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBERGHE ANNE VANDENBERGHE ANNE: LE KASA? | RESTAURANT LA CHARMILLE | bArt.Ontwerp-Tekenburo | GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. | HET VISSERTJE

Other related companies as VANDENBERGHE ANNE: LE KASA? | RESTAURANT LA CHARMILLE | bArt.Ontwerp-Tekenburo | GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. | HET VISSERTJE

VANDENBERGHE ANNE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBERGHE ANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997650146. Het bedrijf VANDENBERGHE ANNE bevindt zich op het adres: DIKSMUIDSEWEG 407; 8904; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Kruideniers; Rookartikelen. Producten gemaakt in VANDENBERGHE ANNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENBERGHE ANNE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBERGHE ANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBERGHE ANNE, openstaande posities, locatie van VANDENBERGHE ANNE op de kaart.

VANDENBERGHE ANNE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBERGHE ANNE, company assigned to the tax number BE04997650146. The company VANDENBERGHE ANNE is located at the address: DIKSMUIDSEWEG 407; 8904; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Kruideniers; Rookartikelen. Products created in VANDENBERGHE ANNE were not found.
The main activity of VANDENBERGHE ANNE is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBERGHE ANNE is not available. You also can look at reviews of VANDENBERGHE ANNE, open positions, location of VANDENBERGHE ANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBERGHE ANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBERGHE ANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBERGHE ANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBERGHE ANNE, employees, financial statistics.