LAWRENCE CLAES

Contactgegevens LAWRENCE CLAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAWRENCE CLAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAWRENCE CLAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANاOIS ROFFIAENSTRAAT 47; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26474158 (+32-26474158) 26474158 (+32-26474158)

Fax (fax): +32 (61) 319-69-14 +32 (61) 319-69-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAWRENCE CLAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAWRENCE CLAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAWRENCE CLAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAWRENCE CLAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAWRENCE CLAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAWRENCE CLAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAWRENCE CLAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAWRENCE CLAES
Products information LAWRENCE CLAES

BTW identificatienummer (tax): BE06557983398
Ondernemingsnummer: 7345428466
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in LAWRENCE CLAES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAWRENCE CLAES
(Get full report from official database of BE for LAWRENCE CLAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAWRENCE CLAES
Addition kinds of activities for LAWRENCE CLAES

138200. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
561199. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
20770202. Vismeel, behalve als diervoeder | Fish meal, except as animal feed
36469904. Fluorescerende verlichting, commercieel | Fluorescent lighting fixtures, commercial
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
79991300. Gokken en loterijdiensten | Gambling and lottery services

Werken bij LAWRENCE CLAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAWRENCE CLAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAWRENCE CLAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAWRENCE CLAES. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Recrewtment Maritime

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

 • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

 • Wever- (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - [email protected] - regio Langemark (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: NETATWERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

 • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLANDERIJN

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

 • Jobstudent zorgkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE REFUGE

  Type: Studentenjob

  Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

 • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

 • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TEC

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected] Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

 • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

 • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

  Type: Werfreserve

  U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

Zoek naar antwoorden van LAWRENCE CLAES in sociale netwerken
Look for responds of LAWRENCE CLAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAWRENCE CLAES. Laat een reactie achter voor LAWRENCE CLAES. LAWRENCE CLAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAWRENCE CLAES. Leave a respond for LAWRENCE CLAES. LAWRENCE CLAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAWRENCE CLAES op de google maps. Adres en contacten LAWRENCE CLAES
Location of LAWRENCE CLAES on the google maps. Address and contacts of LAWRENCE CLAES

Andere gerelateerde bedrijven als come LAWRENCE CLAES LAWRENCE CLAES: DECKERS DRUK | DELPHI | GOOSSE J.L. | ECOLE FOND. COMMUNALE | REN? PORTIER

Other related companies as LAWRENCE CLAES: DECKERS DRUK | DELPHI | GOOSSE J.L. | ECOLE FOND. COMMUNALE | REN? PORTIER

LAWRENCE CLAES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAWRENCE CLAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06557983398. Het bedrijf LAWRENCE CLAES bevindt zich op het adres: FRANاOIS ROFFIAENSTRAAT 47; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LAWRENCE CLAES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAWRENCE CLAES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAWRENCE CLAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAWRENCE CLAES, openstaande posities, locatie van LAWRENCE CLAES op de kaart.

LAWRENCE CLAES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAWRENCE CLAES, company assigned to the tax number BE06557983398. The company LAWRENCE CLAES is located at the address: FRANاOIS ROFFIAENSTRAAT 47; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LAWRENCE CLAES were not found.
The main activity of LAWRENCE CLAES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAWRENCE CLAES is not available. You also can look at reviews of LAWRENCE CLAES, open positions, location of LAWRENCE CLAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAWRENCE CLAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAWRENCE CLAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAWRENCE CLAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAWRENCE CLAES, employees, financial statistics.