LAURETTE PAHAUT

Contactgegevens LAURETTE PAHAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURETTE PAHAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURETTE PAHAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERME-DE-LA-VALLةE 39; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81433893 (+32-81433893) 81433893 (+32-81433893)

Fax (fax): +32 (67) 999-35-48 +32 (67) 999-35-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURETTE PAHAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURETTE PAHAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURETTE PAHAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURETTE PAHAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURETTE PAHAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURETTE PAHAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURETTE PAHAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURETTE PAHAUT
Products information LAURETTE PAHAUT

BTW identificatienummer (tax): BE04183563232
Ondernemingsnummer: 4411804199
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 643,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LAURETTE PAHAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURETTE PAHAUT
(Get full report from official database of BE for LAURETTE PAHAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURETTE PAHAUT
Addition kinds of activities for LAURETTE PAHAUT

8631. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
329200. Asbestproducten | Asbestos products
393100. Muziekinstrumenten | Musical instruments
13890305. Swabbing Wells | Swabbing wells
14119911. Verde 'antiek, dimensie-steengroeven | Verde' antique, dimension-quarrying
36790203. Opname- en afspeelkoppen, magnetisch | Recording and playback heads, magnetic
44939901. Bootwerven, opslag en incidentele reparatie | Boat yards, storage and incidental repair
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive

Werken bij LAURETTE PAHAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURETTE PAHAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURETTE PAHAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURETTE PAHAUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

 • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Elektromechanieker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

 • Magazijnier (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

 • werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student verkoop (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Studentenjob

  - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Technieker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

 • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: EOLUZ

  Type: Werfreserve

  Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van LAURETTE PAHAUT in sociale netwerken
Look for responds of LAURETTE PAHAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURETTE PAHAUT. Laat een reactie achter voor LAURETTE PAHAUT. LAURETTE PAHAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURETTE PAHAUT. Leave a respond for LAURETTE PAHAUT. LAURETTE PAHAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURETTE PAHAUT op de google maps. Adres en contacten LAURETTE PAHAUT
Location of LAURETTE PAHAUT on the google maps. Address and contacts of LAURETTE PAHAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURETTE PAHAUT LAURETTE PAHAUT: ROGIERS | NYSSEN JOUETS | ZAKENKANTOOR NEUFKENS | POINT O | DEFECHEREUX Fils

Other related companies as LAURETTE PAHAUT: ROGIERS | NYSSEN JOUETS | ZAKENKANTOOR NEUFKENS | POINT O | DEFECHEREUX Fils

LAURETTE PAHAUT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURETTE PAHAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04183563232. Het bedrijf LAURETTE PAHAUT bevindt zich op het adres: RUE FERME-DE-LA-VALLةE 39; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 643,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LAURETTE PAHAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAURETTE PAHAUT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURETTE PAHAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURETTE PAHAUT, openstaande posities, locatie van LAURETTE PAHAUT op de kaart.

LAURETTE PAHAUT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURETTE PAHAUT, company assigned to the tax number BE04183563232. The company LAURETTE PAHAUT is located at the address: RUE FERME-DE-LA-VALLةE 39; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 643,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LAURETTE PAHAUT were not found.
The main activity of LAURETTE PAHAUT is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURETTE PAHAUT is not available. You also can look at reviews of LAURETTE PAHAUT, open positions, location of LAURETTE PAHAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURETTE PAHAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURETTE PAHAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURETTE PAHAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURETTE PAHAUT, employees, financial statistics.