LAURENT VAN OLMEN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LAURENT VAN OLMEN
Private companiesWater Transportation • LAURENT VAN OLMEN

Contactgegevens LAURENT VAN OLMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENT VAN OLMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENT VAN OLMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOUWHANDELSTRAAT 39B1; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32364632 32364632

Fax (fax): +32 (50) 727-29-10 +32 (50) 727-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENT VAN OLMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENT VAN OLMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENT VAN OLMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENT VAN OLMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENT VAN OLMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENT VAN OLMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENT VAN OLMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENT VAN OLMEN
Products information LAURENT VAN OLMEN

BTW identificatienummer (tax): BE06656036376
Ondernemingsnummer: 3115966796
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LAURENT VAN OLMEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENT VAN OLMEN
(Get full report from official database of BE for LAURENT VAN OLMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENT VAN OLMEN
Addition kinds of activities for LAURENT VAN OLMEN

306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
33410200. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
36510000. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables
92239900. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec

Werken bij LAURENT VAN OLMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENT VAN OLMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENT VAN OLMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENT VAN OLMEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

 • HVAC-monteur (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

 • SANITAIR INSTALLATEUR (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Melle zijn we op zoek naar een sanitair installateur. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van sanitair in particuliere woningen. Alle facetten komen aan bod: vloerverwarming, afvoeren leggen, koud en warmwaterleidingen aanbrengen, zonneboiler aansluiten,...

 • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

 • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

 • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bakken van brood en banket.

 • QUALITY OPERATOR (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: PENNE

  Type: Vaste Job

  In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

 • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

Zoek naar antwoorden van LAURENT VAN OLMEN in sociale netwerken
Look for responds of LAURENT VAN OLMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENT VAN OLMEN. Laat een reactie achter voor LAURENT VAN OLMEN. LAURENT VAN OLMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENT VAN OLMEN. Leave a respond for LAURENT VAN OLMEN. LAURENT VAN OLMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENT VAN OLMEN op de google maps. Adres en contacten LAURENT VAN OLMEN
Location of LAURENT VAN OLMEN on the google maps. Address and contacts of LAURENT VAN OLMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENT VAN OLMEN LAURENT VAN OLMEN: Mister Minit | Juffers-Turngouw | GARAGE CHIF SA | KASTEEL TEN BOSSE D?HULHAEGE | ?T KANON

Other related companies as LAURENT VAN OLMEN: Mister Minit | Juffers-Turngouw | GARAGE CHIF SA | KASTEEL TEN BOSSE D?HULHAEGE | ?T KANON

LAURENT VAN OLMEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENT VAN OLMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06656036376. Het bedrijf LAURENT VAN OLMEN bevindt zich op het adres: BOUWHANDELSTRAAT 39B1; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LAURENT VAN OLMEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAURENT VAN OLMEN is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENT VAN OLMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENT VAN OLMEN, openstaande posities, locatie van LAURENT VAN OLMEN op de kaart.

LAURENT VAN OLMEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENT VAN OLMEN, company assigned to the tax number BE06656036376. The company LAURENT VAN OLMEN is located at the address: BOUWHANDELSTRAAT 39B1; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LAURENT VAN OLMEN were not found.
The main activity of LAURENT VAN OLMEN is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENT VAN OLMEN is not available. You also can look at reviews of LAURENT VAN OLMEN, open positions, location of LAURENT VAN OLMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENT VAN OLMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENT VAN OLMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENT VAN OLMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENT VAN OLMEN, employees, financial statistics.