LAURENT VAN BEVER

Contactgegevens LAURENT VAN BEVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENT VAN BEVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENT VAN BEVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJVERLAAN 17; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36772579 (+32-36772579) 36772579 (+32-36772579)

Fax (fax): +32 (11) 530-14-89 +32 (11) 530-14-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENT VAN BEVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENT VAN BEVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENT VAN BEVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENT VAN BEVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENT VAN BEVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENT VAN BEVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENT VAN BEVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENT VAN BEVER
Products information LAURENT VAN BEVER

BTW identificatienummer (tax): BE07895019531
Ondernemingsnummer: 1479827880
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LAURENT VAN BEVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENT VAN BEVER
(Get full report from official database of BE for LAURENT VAN BEVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENT VAN BEVER
Addition kinds of activities for LAURENT VAN BEVER

204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
32720702. Bouwmaterialen, met uitzondering van blok of steen: beton | Building materials, except block or brick: concrete
44249903. Watervervoer naar niet-vastgebonden gebieden, vracht | Water transportation to noncontiguous territories, freight
50840702. Indicatie instrumenten en accessoires | Indicating instruments and accessories
50920203. poppenhuizen | Dollhouses

Werken bij LAURENT VAN BEVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENT VAN BEVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENT VAN BEVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENT VAN BEVER. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

 • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

 • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

 • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

 • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DAS MEDIA

  Type: Vaste Job

  DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

 • Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: NHA Opleidingen

  Type: Zelfstandige activiteit

  U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan.

 • Freelance Financial Controller (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

 • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Werfreserve

  Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

 • kelner(in) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MUB'ART

  Type: Flexijob

  opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van LAURENT VAN BEVER in sociale netwerken
Look for responds of LAURENT VAN BEVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENT VAN BEVER. Laat een reactie achter voor LAURENT VAN BEVER. LAURENT VAN BEVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENT VAN BEVER. Leave a respond for LAURENT VAN BEVER. LAURENT VAN BEVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENT VAN BEVER op de google maps. Adres en contacten LAURENT VAN BEVER
Location of LAURENT VAN BEVER on the google maps. Address and contacts of LAURENT VAN BEVER

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENT VAN BEVER LAURENT VAN BEVER: TAVERNE LE CARREFOUR | MAES HOUTDRAAIERIJ | Comptoir Technique de la Plaisance | Aprisys | Nicolay Ets SA

Other related companies as LAURENT VAN BEVER: TAVERNE LE CARREFOUR | MAES HOUTDRAAIERIJ | Comptoir Technique de la Plaisance | Aprisys | Nicolay Ets SA

LAURENT VAN BEVER is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENT VAN BEVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07895019531. Het bedrijf LAURENT VAN BEVER bevindt zich op het adres: VIJVERLAAN 17; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 195,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LAURENT VAN BEVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAURENT VAN BEVER is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENT VAN BEVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENT VAN BEVER, openstaande posities, locatie van LAURENT VAN BEVER op de kaart.

LAURENT VAN BEVER is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENT VAN BEVER, company assigned to the tax number BE07895019531. The company LAURENT VAN BEVER is located at the address: VIJVERLAAN 17; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 195,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LAURENT VAN BEVER were not found.
The main activity of LAURENT VAN BEVER is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENT VAN BEVER is not available. You also can look at reviews of LAURENT VAN BEVER, open positions, location of LAURENT VAN BEVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENT VAN BEVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENT VAN BEVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENT VAN BEVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENT VAN BEVER, employees, financial statistics.