LAURENCE DELBRUYERE

Contactgegevens LAURENCE DELBRUYERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENCE DELBRUYERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENCE DELBRUYERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE CHEVALIER JEHAN 48; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10224283 (+32-10224283) 10224283 (+32-10224283)

Fax (fax): +32 (16) 857-47-10 +32 (16) 857-47-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENCE DELBRUYERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENCE DELBRUYERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENCE DELBRUYERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENCE DELBRUYERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENCE DELBRUYERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENCE DELBRUYERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENCE DELBRUYERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENCE DELBRUYERE
Products information LAURENCE DELBRUYERE

BTW identificatienummer (tax): BE08669830322
Ondernemingsnummer: 9352905273
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in LAURENCE DELBRUYERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENCE DELBRUYERE
(Get full report from official database of BE for LAURENCE DELBRUYERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENCE DELBRUYERE
Addition kinds of activities for LAURENCE DELBRUYERE

14799905. Fluorietwinning | Fluorite mining
23950301. Appliqueing: voor de handel | Appliqueing: for the trade
32920105. Tafelpads en padding, asbest | Table pads and padding, asbestos
35799902. Controleer, onderschrijven of ondertekenen machines | Check writing, endorsing, or signing machines
38450117. Positie emissie tomografie (pet scanner) | Position emission tomography (pet scanner)
59939901. Sigarenwinkel | Cigar store
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
86610107. Christelijke en gereformeerde kerk | Christian and reformed church

Werken bij LAURENCE DELBRUYERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENCE DELBRUYERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENCE DELBRUYERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENCE DELBRUYERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

 • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

 • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

 • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Studentenjob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

 • Technisch tekenaar (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

 • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

 • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

 • Kinderverzorgende (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

Zoek naar antwoorden van LAURENCE DELBRUYERE in sociale netwerken
Look for responds of LAURENCE DELBRUYERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENCE DELBRUYERE. Laat een reactie achter voor LAURENCE DELBRUYERE. LAURENCE DELBRUYERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENCE DELBRUYERE. Leave a respond for LAURENCE DELBRUYERE. LAURENCE DELBRUYERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENCE DELBRUYERE op de google maps. Adres en contacten LAURENCE DELBRUYERE
Location of LAURENCE DELBRUYERE on the google maps. Address and contacts of LAURENCE DELBRUYERE

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENCE DELBRUYERE LAURENCE DELBRUYERE: 'T KAASWINKELTJE | ACCA | PALMER DEVISSCHERE | ANDRE VAN DEN BOSSCHE | Gartner Jacques

Other related companies as LAURENCE DELBRUYERE: 'T KAASWINKELTJE | ACCA | PALMER DEVISSCHERE | ANDRE VAN DEN BOSSCHE | Gartner Jacques

LAURENCE DELBRUYERE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENCE DELBRUYERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08669830322. Het bedrijf LAURENCE DELBRUYERE bevindt zich op het adres: AVENUE CHEVALIER JEHAN 48; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 535,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LAURENCE DELBRUYERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAURENCE DELBRUYERE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENCE DELBRUYERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENCE DELBRUYERE, openstaande posities, locatie van LAURENCE DELBRUYERE op de kaart.

LAURENCE DELBRUYERE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENCE DELBRUYERE, company assigned to the tax number BE08669830322. The company LAURENCE DELBRUYERE is located at the address: AVENUE CHEVALIER JEHAN 48; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 535,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LAURENCE DELBRUYERE were not found.
The main activity of LAURENCE DELBRUYERE is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENCE DELBRUYERE is not available. You also can look at reviews of LAURENCE DELBRUYERE, open positions, location of LAURENCE DELBRUYERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENCE DELBRUYERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENCE DELBRUYERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENCE DELBRUYERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENCE DELBRUYERE, employees, financial statistics.