LANNIAUX ARMAND

Contactgegevens LANNIAUX ARMAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANNIAUX ARMAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANNIAUX ARMAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES COMBATTANTS 27; 7033; MONS, België

Telefoon (phone): 65318519 (+32-65318519) 65318519 (+32-65318519)

Fax (fax): +32 (9) 270-99-77 +32 (9) 270-99-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANNIAUX ARMAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANNIAUX ARMAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANNIAUX ARMAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANNIAUX ARMAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANNIAUX ARMAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANNIAUX ARMAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANNIAUX ARMAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANNIAUX ARMAND
Products information LANNIAUX ARMAND

BTW identificatienummer (tax): BE06540130615
Ondernemingsnummer: 2518859863
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LANNIAUX ARMAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANNIAUX ARMAND
(Get full report from official database of BE for LANNIAUX ARMAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANNIAUX ARMAND
Addition kinds of activities for LANNIAUX ARMAND

24990808. Skewers, hout | Skewers, wood
32610202. Kastkasten, glanzend china | Closet bowls, vitreous china
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
37929904. Huisaanhangers, behalve als permanente woningen | House trailers, except as permanent dwellings
57310202. Video recorders, spelers, disc spelers en accessoires | Video recorders, players, disc players, and accessories

Werken bij LANNIAUX ARMAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANNIAUX ARMAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANNIAUX ARMAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANNIAUX ARMAND. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnier/monteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

 • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

 • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

 • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

 • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

 • STUDENT ZEB (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

 • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMICUS

  Type: Studentenjob

  Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

 • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Persoonlijk assistent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

 • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: WYCOR

  Type: Vaste Job

  Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

 • Project Manager (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van LANNIAUX ARMAND in sociale netwerken
Look for responds of LANNIAUX ARMAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANNIAUX ARMAND. Laat een reactie achter voor LANNIAUX ARMAND. LANNIAUX ARMAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANNIAUX ARMAND. Leave a respond for LANNIAUX ARMAND. LANNIAUX ARMAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANNIAUX ARMAND op de google maps. Adres en contacten LANNIAUX ARMAND
Location of LANNIAUX ARMAND on the google maps. Address and contacts of LANNIAUX ARMAND

Andere gerelateerde bedrijven als come LANNIAUX ARMAND LANNIAUX ARMAND: LE JARDIN MONTJOIE | Borms J | G.S.C. FASHION | MARC VANDECASTEELE | GEORGES BRIERS

Other related companies as LANNIAUX ARMAND: LE JARDIN MONTJOIE | Borms J | G.S.C. FASHION | MARC VANDECASTEELE | GEORGES BRIERS

LANNIAUX ARMAND is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANNIAUX ARMAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540130615. Het bedrijf LANNIAUX ARMAND bevindt zich op het adres: RUE DES COMBATTANTS 27; 7033; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 179,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LANNIAUX ARMAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANNIAUX ARMAND is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANNIAUX ARMAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANNIAUX ARMAND, openstaande posities, locatie van LANNIAUX ARMAND op de kaart.

LANNIAUX ARMAND is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANNIAUX ARMAND, company assigned to the tax number BE06540130615. The company LANNIAUX ARMAND is located at the address: RUE DES COMBATTANTS 27; 7033; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 179,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LANNIAUX ARMAND were not found.
The main activity of LANNIAUX ARMAND is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LANNIAUX ARMAND is not available. You also can look at reviews of LANNIAUX ARMAND, open positions, location of LANNIAUX ARMAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANNIAUX ARMAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANNIAUX ARMAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANNIAUX ARMAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANNIAUX ARMAND, employees, financial statistics.