LAMBEAU RAYMONDE

Contactgegevens LAMBEAU RAYMONDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBEAU RAYMONDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBEAU RAYMONDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BLEUETS 11; 6840; NEUFCHATEAU, België

Telefoon (phone): 61278260 (+32-61278260) 61278260 (+32-61278260)

Fax (fax): +32 (56) 891-60-68 +32 (56) 891-60-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBEAU RAYMONDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBEAU RAYMONDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBEAU RAYMONDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBEAU RAYMONDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBEAU RAYMONDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBEAU RAYMONDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBEAU RAYMONDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBEAU RAYMONDE
Products information LAMBEAU RAYMONDE

BTW identificatienummer (tax): BE06564575195
Ondernemingsnummer: 8573699951
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LAMBEAU RAYMONDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBEAU RAYMONDE
(Get full report from official database of BE for LAMBEAU RAYMONDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBEAU RAYMONDE
Addition kinds of activities for LAMBEAU RAYMONDE

206700. Kauwgom | Chewing gum
729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
08310000. Bosproducten | Forest products
50630103. Elektrische transmissie apparatuur | Power transmission equipment, electric
72990103. Haar weven of vervangen | Hair weaving or replacement
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist

Werken bij LAMBEAU RAYMONDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBEAU RAYMONDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBEAU RAYMONDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBEAU RAYMONDE. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

 • Quality Operator (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

 • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

 • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

 • Monteur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

 • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

 • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

 • Group Treasurer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Vaste Job

  Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

 • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Vaste Job

  Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Flexijob

  Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van LAMBEAU RAYMONDE in sociale netwerken
Look for responds of LAMBEAU RAYMONDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBEAU RAYMONDE. Laat een reactie achter voor LAMBEAU RAYMONDE. LAMBEAU RAYMONDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBEAU RAYMONDE. Leave a respond for LAMBEAU RAYMONDE. LAMBEAU RAYMONDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBEAU RAYMONDE op de google maps. Adres en contacten LAMBEAU RAYMONDE
Location of LAMBEAU RAYMONDE on the google maps. Address and contacts of LAMBEAU RAYMONDE

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBEAU RAYMONDE LAMBEAU RAYMONDE: FLHYLINE NV | AUTO ERKAN-ESO | ASDETRA | VAN DEN BROECK | RODE KRUIS KASTERLEE-TIELEN

Other related companies as LAMBEAU RAYMONDE: FLHYLINE NV | AUTO ERKAN-ESO | ASDETRA | VAN DEN BROECK | RODE KRUIS KASTERLEE-TIELEN

LAMBEAU RAYMONDE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBEAU RAYMONDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564575195. Het bedrijf LAMBEAU RAYMONDE bevindt zich op het adres: RUE DES BLEUETS 11; 6840; NEUFCHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 460,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LAMBEAU RAYMONDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBEAU RAYMONDE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBEAU RAYMONDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBEAU RAYMONDE, openstaande posities, locatie van LAMBEAU RAYMONDE op de kaart.

LAMBEAU RAYMONDE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBEAU RAYMONDE, company assigned to the tax number BE06564575195. The company LAMBEAU RAYMONDE is located at the address: RUE DES BLEUETS 11; 6840; NEUFCHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 460,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in LAMBEAU RAYMONDE were not found.
The main activity of LAMBEAU RAYMONDE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBEAU RAYMONDE is not available. You also can look at reviews of LAMBEAU RAYMONDE, open positions, location of LAMBEAU RAYMONDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBEAU RAYMONDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBEAU RAYMONDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBEAU RAYMONDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBEAU RAYMONDE, employees, financial statistics.