LAGNEAUX JEAN-MARC

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • LAGNEAUX JEAN-MARC
Private companiesMotion Pictures • LAGNEAUX JEAN-MARC

Contactgegevens LAGNEAUX JEAN-MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAGNEAUX JEAN-MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAGNEAUX JEAN-MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE THYLE 68; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71819389 (+32-71819389) 71819389 (+32-71819389)

Fax (fax): +32 (84) 823-97-28 +32 (84) 823-97-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAGNEAUX JEAN-MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAGNEAUX JEAN-MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAGNEAUX JEAN-MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAGNEAUX JEAN-MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAGNEAUX JEAN-MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAGNEAUX JEAN-MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAGNEAUX JEAN-MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAGNEAUX JEAN-MARC
Products information LAGNEAUX JEAN-MARC

BTW identificatienummer (tax): BE02732818603
Ondernemingsnummer: 7089721679
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LAGNEAUX JEAN-MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAGNEAUX JEAN-MARC
(Get full report from official database of BE for LAGNEAUX JEAN-MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAGNEAUX JEAN-MARC
Addition kinds of activities for LAGNEAUX JEAN-MARC

9211. rechtbanken | Courts
24991300. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
35550501. Type giet-, oprichtings- of smeltmachines | Type casting, founding, or melting machines
38420301. Cosmetische restauraties | Cosmetic restorations
84120000. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries

Werken bij LAGNEAUX JEAN-MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAGNEAUX JEAN-MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAGNEAUX JEAN-MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAGNEAUX JEAN-MARC. Looking for open vacancies in other companies

 • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

 • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

 • metaal zager (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

  Regio: DE KLINGE

  Bedrijf: FIX & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

 • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: RENOSTEP

  Type: Vaste Job

  Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

 • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

 • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

 • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: N\a

  Type: Vaste Job

  Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van LAGNEAUX JEAN-MARC in sociale netwerken
Look for responds of LAGNEAUX JEAN-MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAGNEAUX JEAN-MARC. Laat een reactie achter voor LAGNEAUX JEAN-MARC. LAGNEAUX JEAN-MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAGNEAUX JEAN-MARC. Leave a respond for LAGNEAUX JEAN-MARC. LAGNEAUX JEAN-MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAGNEAUX JEAN-MARC op de google maps. Adres en contacten LAGNEAUX JEAN-MARC
Location of LAGNEAUX JEAN-MARC on the google maps. Address and contacts of LAGNEAUX JEAN-MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come LAGNEAUX JEAN-MARC LAGNEAUX JEAN-MARC: COIFFURE RUBENS | LIBRAIRIE LE PAPYRUS | PLACORA | PHARMACIES DE GARDE | DEFERME JAN

Other related companies as LAGNEAUX JEAN-MARC: COIFFURE RUBENS | LIBRAIRIE LE PAPYRUS | PLACORA | PHARMACIES DE GARDE | DEFERME JAN

LAGNEAUX JEAN-MARC is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAGNEAUX JEAN-MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02732818603. Het bedrijf LAGNEAUX JEAN-MARC bevindt zich op het adres: RUE DE THYLE 68; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 263,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LAGNEAUX JEAN-MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAGNEAUX JEAN-MARC is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAGNEAUX JEAN-MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAGNEAUX JEAN-MARC, openstaande posities, locatie van LAGNEAUX JEAN-MARC op de kaart.

LAGNEAUX JEAN-MARC is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAGNEAUX JEAN-MARC, company assigned to the tax number BE02732818603. The company LAGNEAUX JEAN-MARC is located at the address: RUE DE THYLE 68; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 263,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LAGNEAUX JEAN-MARC were not found.
The main activity of LAGNEAUX JEAN-MARC is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAGNEAUX JEAN-MARC is not available. You also can look at reviews of LAGNEAUX JEAN-MARC, open positions, location of LAGNEAUX JEAN-MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAGNEAUX JEAN-MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAGNEAUX JEAN-MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAGNEAUX JEAN-MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAGNEAUX JEAN-MARC, employees, financial statistics.