ROGER DOORNAERT

Contactgegevens ROGER DOORNAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER DOORNAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER DOORNAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 202; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56412380 (+32-56412380) 56412380 (+32-56412380)

Fax (fax): +32 (12) 460-70-76 +32 (12) 460-70-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER DOORNAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER DOORNAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER DOORNAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER DOORNAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER DOORNAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER DOORNAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER DOORNAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER DOORNAERT
Products information ROGER DOORNAERT

BTW identificatienummer (tax): BE06583801269
Ondernemingsnummer: 6156158447
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ROGER DOORNAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poissonniers and 茅caillers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER DOORNAERT
(Get full report from official database of BE for ROGER DOORNAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER DOORNAERT
Addition kinds of activities for ROGER DOORNAERT

091301. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
31720101. billfolds | Billfolds
36950102. Drums, magnetisch | Drums, magnetic
39310300. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
58120305. Delicatessen (eetgelegenheden) | Delicatessen (eating places)

Werken bij ROGER DOORNAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER DOORNAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER DOORNAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER DOORNAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

Zoek naar antwoorden van ROGER DOORNAERT in sociale netwerken
Look for responds of ROGER DOORNAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER DOORNAERT. Laat een reactie achter voor ROGER DOORNAERT. ROGER DOORNAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER DOORNAERT. Leave a respond for ROGER DOORNAERT. ROGER DOORNAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER DOORNAERT op de google maps. Adres en contacten ROGER DOORNAERT
Location of ROGER DOORNAERT on the google maps. Address and contacts of ROGER DOORNAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER DOORNAERT ROGER DOORNAERT: LES EDITIONS RURALES SA | HAIR FASHION SORAYA | Videoscoop | CAMPAGNOLO & Fils | Pijpers Piano's

Other related companies as ROGER DOORNAERT: LES EDITIONS RURALES SA | HAIR FASHION SORAYA | Videoscoop | CAMPAGNOLO & Fils | Pijpers Piano's

ROGER DOORNAERT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER DOORNAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06583801269. Het bedrijf ROGER DOORNAERT bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 202; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Poissonniers and 茅caillers. Producten gemaakt in ROGER DOORNAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROGER DOORNAERT is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER DOORNAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER DOORNAERT, openstaande posities, locatie van ROGER DOORNAERT op de kaart.

ROGER DOORNAERT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER DOORNAERT, company assigned to the tax number BE06583801269. The company ROGER DOORNAERT is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 202; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 852,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Poissonniers and 茅caillers. Products created in ROGER DOORNAERT were not found.
The main activity of ROGER DOORNAERT is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER DOORNAERT is not available. You also can look at reviews of ROGER DOORNAERT, open positions, location of ROGER DOORNAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER DOORNAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER DOORNAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER DOORNAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER DOORNAERT, employees, financial statistics.