L. VANNERUM

Contactgegevens L. VANNERUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. VANNERUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. VANNERUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CH. DES GARDES FRONTIERE 12; 4840; WELKENRAEDT, België

Telefoon (phone): 87883525 (+32-87883525) 87883525 (+32-87883525)

Fax (fax): +32 (10) 409-62-58 +32 (10) 409-62-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. VANNERUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. VANNERUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. VANNERUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. VANNERUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. VANNERUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. VANNERUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. VANNERUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. VANNERUM
Products information L. VANNERUM

BTW identificatienummer (tax): BE05884796142
Ondernemingsnummer: 3408203125
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in L. VANNERUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. VANNERUM
(Get full report from official database of BE for L. VANNERUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. VANNERUM
Addition kinds of activities for L. VANNERUM

284200. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
655300. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
25110500. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
25310401. Bleacher zitplaatsen, draagbaar | Bleacher seating, portable
30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
86610115. Bisschoppelijke kerk | Episcopal church
92220404. Juridische raad en vervolging, lokale overheid | Legal counsel and prosecution, local government

Werken bij L. VANNERUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. VANNERUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. VANNERUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. VANNERUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Wegenwerkers (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Q [email protected] – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

 • Chauffeur B - CE (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

 • Poetshulp Sint-Genesius-Rode (SINT-GENESIUS-RODE)

  Regio: SINT-GENESIUS-RODE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Magazijnier herfstvakantie (357/18170) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Voor een groothandel in vuurwerk gelegen te Kapellen zijn wij op zoek naar magazijnier M/V. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen via pickinglijsten. Je voorziet het vuurwerk van een gebruiksaanwijzing.

 • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

 • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: RECOMATICS

  Type: Vaste Job

  Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

 • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

 • Hulpkelner (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DE WITTEKOP

  Type: Flexijob

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van L. VANNERUM in sociale netwerken
Look for responds of L. VANNERUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. VANNERUM. Laat een reactie achter voor L. VANNERUM. L. VANNERUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. VANNERUM. Leave a respond for L. VANNERUM. L. VANNERUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. VANNERUM op de google maps. Adres en contacten L. VANNERUM
Location of L. VANNERUM on the google maps. Address and contacts of L. VANNERUM

Andere gerelateerde bedrijven als come L. VANNERUM L. VANNERUM: CAMPING EDELWEISS | ALPHANET | V.C. MEVOC | MARC DE WESTELINCK | SOCOMETAL

Other related companies as L. VANNERUM: CAMPING EDELWEISS | ALPHANET | V.C. MEVOC | MARC DE WESTELINCK | SOCOMETAL

L. VANNERUM is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. VANNERUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05884796142. Het bedrijf L. VANNERUM bevindt zich op het adres: CH. DES GARDES FRONTIERE 12; 4840; WELKENRAEDT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in L. VANNERUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. VANNERUM is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. VANNERUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. VANNERUM, openstaande posities, locatie van L. VANNERUM op de kaart.

L. VANNERUM is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. VANNERUM, company assigned to the tax number BE05884796142. The company L. VANNERUM is located at the address: CH. DES GARDES FRONTIERE 12; 4840; WELKENRAEDT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in L. VANNERUM were not found.
The main activity of L. VANNERUM is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of L. VANNERUM is not available. You also can look at reviews of L. VANNERUM, open positions, location of L. VANNERUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. VANNERUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. VANNERUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. VANNERUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. VANNERUM, employees, financial statistics.