L. TACKX

Contactgegevens L. TACKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. TACKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. TACKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMALIA VAN SOLMSSTRAAT 3; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14415104 (+32-14415104) 14415104 (+32-14415104)

Fax (fax): +32 (53) 332-87-13 +32 (53) 332-87-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. TACKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. TACKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. TACKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. TACKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. TACKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. TACKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. TACKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. TACKX
Products information L. TACKX

BTW identificatienummer (tax): BE05503570556
Ondernemingsnummer: 7373168945
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in L. TACKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. TACKX
(Get full report from official database of BE for L. TACKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. TACKX
Addition kinds of activities for L. TACKX

8743. PR-diensten | Public relations services
203303. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
02419901. Zweepvarkensvervangende boerderij | Dairy heifer replacement farm
17110401. Mechanische aannemer | Mechanical contractor
22589900. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
25140102. Frames voor doosveren of bedspanten: metaal | Frames for box springs or bedsprings: metal
35520000. Textielmachines | Textile machinery
35539905. Joinsters, houtbewerkingsmachines | Jointers, woodworking machines
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement
79290101. Kamermuziekgroepen of artiesten | Chamber music groups or artists

Werken bij L. TACKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. TACKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. TACKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. TACKX. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

 • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

 • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

 • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

 • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

 • Wegenwerker (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

 • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

 • Verkoopster (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGUA CON GAS

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

 • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

 • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • Psycholoog voor volwassenen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een gemotiveerde psycholoog die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk

 • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Flexijob

  Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

Zoek naar antwoorden van L. TACKX in sociale netwerken
Look for responds of L. TACKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. TACKX. Laat een reactie achter voor L. TACKX. L. TACKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. TACKX. Leave a respond for L. TACKX. L. TACKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. TACKX op de google maps. Adres en contacten L. TACKX
Location of L. TACKX on the google maps. Address and contacts of L. TACKX

Andere gerelateerde bedrijven als come L. TACKX L. TACKX: FLTRAVADRI NV | CHRISTINE VANDENBOSSCHE | GSM PLAN?TE | NEYT-VAN SANTE | LILY DIAMONDS

Other related companies as L. TACKX: FLTRAVADRI NV | CHRISTINE VANDENBOSSCHE | GSM PLAN?TE | NEYT-VAN SANTE | LILY DIAMONDS

L. TACKX is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. TACKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05503570556. Het bedrijf L. TACKX bevindt zich op het adres: AMALIA VAN SOLMSSTRAAT 3; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in L. TACKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. TACKX is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. TACKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. TACKX, openstaande posities, locatie van L. TACKX op de kaart.

L. TACKX is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. TACKX, company assigned to the tax number BE05503570556. The company L. TACKX is located at the address: AMALIA VAN SOLMSSTRAAT 3; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in L. TACKX were not found.
The main activity of L. TACKX is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of L. TACKX is not available. You also can look at reviews of L. TACKX, open positions, location of L. TACKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. TACKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. TACKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. TACKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. TACKX, employees, financial statistics.