L. SCALCO

Contactgegevens L. SCALCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. SCALCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. SCALCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CALE SبCHE 30; 4684; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 43792252 (+32-43792252) 43792252 (+32-43792252)

Fax (fax): +32 (15) 253-43-60 +32 (15) 253-43-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. SCALCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. SCALCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. SCALCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. SCALCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. SCALCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. SCALCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. SCALCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. SCALCO
Products information L. SCALCO

BTW identificatienummer (tax): BE02273315429
Ondernemingsnummer: 9968963623
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in L. SCALCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. SCALCO
(Get full report from official database of BE for L. SCALCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. SCALCO
Addition kinds of activities for L. SCALCO

495902. Ziektebestrijding | Disease control
13219909. Natuurlijke benzine productie | Natural gasoline production
30890109. Planters, kunststoffen | Planters, plastics
32649901. Cleats, porselein | Cleats, porcelain
34430803. Penstocks, metalen plaat | Penstocks, metal plate
35450302. Arbors (gereedschapstoebehoren) | Arbors (machine tool accessories)
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)

Werken bij L. SCALCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. SCALCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. SCALCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. SCALCO. Looking for open vacancies in other companies

 • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

 • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

 • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

 • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

 • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

 • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Time for Quality

  Type: Dienstenchequebaan

  Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

 • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: PEC

  Type: Studentenjob

  Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

 • IT-Manager (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: SITRA

  Type: Vaste Job

  Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

 • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

 • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: TESTA ROSSI

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van L. SCALCO in sociale netwerken
Look for responds of L. SCALCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. SCALCO. Laat een reactie achter voor L. SCALCO. L. SCALCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. SCALCO. Leave a respond for L. SCALCO. L. SCALCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. SCALCO op de google maps. Adres en contacten L. SCALCO
Location of L. SCALCO on the google maps. Address and contacts of L. SCALCO

Andere gerelateerde bedrijven als come L. SCALCO L. SCALCO: LUC WELVAERT | Mondial Cloisons | JAGERSHOF | VERMOOTE | JOSEPH VAN CAUWENBERGHE

Other related companies as L. SCALCO: LUC WELVAERT | Mondial Cloisons | JAGERSHOF | VERMOOTE | JOSEPH VAN CAUWENBERGHE

L. SCALCO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. SCALCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02273315429. Het bedrijf L. SCALCO bevindt zich op het adres: RUE DE LA CALE SبCHE 30; 4684; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in L. SCALCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. SCALCO is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. SCALCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. SCALCO, openstaande posities, locatie van L. SCALCO op de kaart.

L. SCALCO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. SCALCO, company assigned to the tax number BE02273315429. The company L. SCALCO is located at the address: RUE DE LA CALE SبCHE 30; 4684; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in L. SCALCO were not found.
The main activity of L. SCALCO is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L. SCALCO is not available. You also can look at reviews of L. SCALCO, open positions, location of L. SCALCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. SCALCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. SCALCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. SCALCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. SCALCO, employees, financial statistics.