L. PIETRONIRO

Contactgegevens L. PIETRONIRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. PIETRONIRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. PIETRONIRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE CHURCHILL 14; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42638880 (+32-42638880) 42638880 (+32-42638880)

Fax (fax): +32 (2) 653-11-34 +32 (2) 653-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. PIETRONIRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. PIETRONIRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. PIETRONIRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. PIETRONIRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. PIETRONIRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. PIETRONIRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. PIETRONIRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. PIETRONIRO
Products information L. PIETRONIRO

BTW identificatienummer (tax): BE03477691650
Ondernemingsnummer: 1884399414
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in L. PIETRONIRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. PIETRONIRO
(Get full report from official database of BE for L. PIETRONIRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. PIETRONIRO
Addition kinds of activities for L. PIETRONIRO

372101. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
14110101. Calcareous tufa, dimensie-quarrying | Calcareous tufa, dimension-quarrying
14559902. China klei mijnbouw | China clay mining
14559905. Rubber klei mijnbouw | Rubber clay mining
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
26210305. Condensor papier | Condenser paper
35690404. Generatoren: Stoom, vloeibare zuurstof of stikstof | Generators: steam, liquid oxygen, or nitrogen
35750000. Computer terminals | Computer terminals
36450000. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing

Werken bij L. PIETRONIRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. PIETRONIRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. PIETRONIRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. PIETRONIRO. Looking for open vacancies in other companies

 • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

 • Customer service inbound (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

 • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

 • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

 • student mecanicien (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

 • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

 • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Unique Customer Care

  Type: Studentenjob

  Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

 • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

 • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

 • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

  Type: Vaste Job

  Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

 • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

 • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: De Rynck Elza

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

Zoek naar antwoorden van L. PIETRONIRO in sociale netwerken
Look for responds of L. PIETRONIRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. PIETRONIRO. Laat een reactie achter voor L. PIETRONIRO. L. PIETRONIRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. PIETRONIRO. Leave a respond for L. PIETRONIRO. L. PIETRONIRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. PIETRONIRO op de google maps. Adres en contacten L. PIETRONIRO
Location of L. PIETRONIRO on the google maps. Address and contacts of L. PIETRONIRO

Andere gerelateerde bedrijven als come L. PIETRONIRO L. PIETRONIRO: VALDUC SHOE | ROYALE COL. ALDEGONDOISE | SMEULDERS INGRID | BENNY DANAU | SASKIA SCHEPENS

Other related companies as L. PIETRONIRO: VALDUC SHOE | ROYALE COL. ALDEGONDOISE | SMEULDERS INGRID | BENNY DANAU | SASKIA SCHEPENS

L. PIETRONIRO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. PIETRONIRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03477691650. Het bedrijf L. PIETRONIRO bevindt zich op het adres: CHAUSSةE CHURCHILL 14; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 439,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in L. PIETRONIRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. PIETRONIRO is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. PIETRONIRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. PIETRONIRO, openstaande posities, locatie van L. PIETRONIRO op de kaart.

L. PIETRONIRO is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. PIETRONIRO, company assigned to the tax number BE03477691650. The company L. PIETRONIRO is located at the address: CHAUSSةE CHURCHILL 14; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 439,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in L. PIETRONIRO were not found.
The main activity of L. PIETRONIRO is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of L. PIETRONIRO is not available. You also can look at reviews of L. PIETRONIRO, open positions, location of L. PIETRONIRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. PIETRONIRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. PIETRONIRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. PIETRONIRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. PIETRONIRO, employees, financial statistics.