KYUNG-JA LETE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • KYUNG-JA LETE
Private companiesTobacco Products • KYUNG-JA LETE

Contactgegevens KYUNG-JA LETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KYUNG-JA LETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KYUNG-JA LETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HENRI DUNANT 13; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): +32 (71) 949-71-79 +32 (71) 949-71-79

Fax (fax): +32 (10) 410-67-97 +32 (10) 410-67-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KYUNG-JA LETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KYUNG-JA LETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KYUNG-JA LETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KYUNG-JA LETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KYUNG-JA LETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KYUNG-JA LETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KYUNG-JA LETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KYUNG-JA LETE
Products information KYUNG-JA LETE

BTW identificatienummer (tax): BE01921752929
Ondernemingsnummer: 1461151123
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in KYUNG-JA LETE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KYUNG-JA LETE
(Get full report from official database of BE for KYUNG-JA LETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KYUNG-JA LETE
Addition kinds of activities for KYUNG-JA LETE

335606. Titanium | Titanium
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
23950307. Scalloping: voor de handel | Scalloping: for the trade
23960104. Bagage voering | Luggage linings
26749903. Glassine zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Glassine bags: made from purchased materials

Werken bij KYUNG-JA LETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KYUNG-JA LETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KYUNG-JA LETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KYUNG-JA LETE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

 • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

 • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

 • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

 • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

 • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

 • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BELLINI

  Type: Studentenjob

  Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

 • Jobstudent (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

Zoek naar antwoorden van KYUNG-JA LETE in sociale netwerken
Look for responds of KYUNG-JA LETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KYUNG-JA LETE. Laat een reactie achter voor KYUNG-JA LETE. KYUNG-JA LETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KYUNG-JA LETE. Leave a respond for KYUNG-JA LETE. KYUNG-JA LETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KYUNG-JA LETE op de google maps. Adres en contacten KYUNG-JA LETE
Location of KYUNG-JA LETE on the google maps. Address and contacts of KYUNG-JA LETE

Andere gerelateerde bedrijven als come KYUNG-JA LETE KYUNG-JA LETE: DE GOEDE SOORT | F. SMESSAERT | FERNAND VERMEERSCH | OMOB | FE. HUBERTY

Other related companies as KYUNG-JA LETE: DE GOEDE SOORT | F. SMESSAERT | FERNAND VERMEERSCH | OMOB | FE. HUBERTY

KYUNG-JA LETE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KYUNG-JA LETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01921752929. Het bedrijf KYUNG-JA LETE bevindt zich op het adres: RUE HENRI DUNANT 13; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KYUNG-JA LETE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KYUNG-JA LETE is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KYUNG-JA LETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KYUNG-JA LETE, openstaande posities, locatie van KYUNG-JA LETE op de kaart.

KYUNG-JA LETE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is KYUNG-JA LETE, company assigned to the tax number BE01921752929. The company KYUNG-JA LETE is located at the address: RUE HENRI DUNANT 13; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in KYUNG-JA LETE were not found.
The main activity of KYUNG-JA LETE is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KYUNG-JA LETE is not available. You also can look at reviews of KYUNG-JA LETE, open positions, location of KYUNG-JA LETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KYUNG-JA LETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KYUNG-JA LETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KYUNG-JA LETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KYUNG-JA LETE, employees, financial statistics.