BOSCHMANS REIZEN

Contactgegevens BOSCHMANS REIZEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSCHMANS REIZEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSCHMANS REIZEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RETIESEBAAN 1; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14850742 (+32-14850742) 14850742 (+32-14850742)

Fax (fax): +32 (51) 300-18-44 +32 (51) 300-18-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSCHMANS REIZEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSCHMANS REIZEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSCHMANS REIZEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSCHMANS REIZEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSCHMANS REIZEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSCHMANS REIZEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSCHMANS REIZEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSCHMANS REIZEN
Products information BOSCHMANS REIZEN

BTW identificatienummer (tax): BE05164367675
Ondernemingsnummer: 5668365478
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Zones G茅ographiques Couvertes: Asie, Afrique, Australie, Am茅rique du Sud, Moyen-Orient, Europe du Sud, Europe du Nord, Europe de l'Est, Am茅rique du Nord, Etats-Unis & Canada, Antarctique & Oc茅anie. Services: S茅jours Urbains, Vacances en Autocar, Vacances de Ski, S茅jours Touristiques, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, Billets de Derni猫re Minute, Agences de Voyages G茅n茅rales, R茅servations D'H?tels, Safaris, Vols Uniquement, Voyages d'Affaires, S茅jours de Derni猫re Minute.. Zones G茅ographiques Couvertes: Europe de l'Est, Afrique, Europe du Nord, Asie, Moyen-Orient, Europe du Sud, Etats-Unis & Canada, Antarctique & Oc茅anie, Am茅rique du Nord, Am茅rique du Sud, Australie. Services: S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, S茅jours Touristiques, Safaris, R茅servations D'H?tels, Vacances en Autocar, S茅jours de Derni猫re Minute, S茅jours Urbains, Vacances de Ski, Billets de Derni猫re Minute, Agences de Voyages G茅n茅rales, Vols Uniquement.

Product categorie (product category): Plus Holidays. Flash Travel. Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSCHMANS REIZEN
(Get full report from official database of BE for BOSCHMANS REIZEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSCHMANS REIZEN
Addition kinds of activities for BOSCHMANS REIZEN

1731. Elektrisch werk | Electrical work
3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
3843. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
20610105. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
37320100. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing

Werken bij BOSCHMANS REIZEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSCHMANS REIZEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSCHMANS REIZEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSCHMANS REIZEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

Zoek naar antwoorden van BOSCHMANS REIZEN in sociale netwerken
Look for responds of BOSCHMANS REIZEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSCHMANS REIZEN. Laat een reactie achter voor BOSCHMANS REIZEN. BOSCHMANS REIZEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSCHMANS REIZEN. Leave a respond for BOSCHMANS REIZEN. BOSCHMANS REIZEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSCHMANS REIZEN op de google maps. Adres en contacten BOSCHMANS REIZEN
Location of BOSCHMANS REIZEN on the google maps. Address and contacts of BOSCHMANS REIZEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSCHMANS REIZEN BOSCHMANS REIZEN: Imago | DS Construct | CULTUREEL CENTRUM | Etienne-Hins A | Cromphout Didier

Other related companies as BOSCHMANS REIZEN: Imago | DS Construct | CULTUREEL CENTRUM | Etienne-Hins A | Cromphout Didier

BOSCHMANS REIZEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSCHMANS REIZEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05164367675. Het bedrijf BOSCHMANS REIZEN bevindt zich op het adres: RETIESEBAAN 1; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plus Holidays. Flash Travel. Agences de voyages. Lijst met producten zijn Zones G茅ographiques Couvertes: Asie, Afrique, Australie, Am茅rique du Sud, Moyen-Orient, Europe du Sud, Europe du Nord, Europe de l'Est, Am茅rique du Nord, Etats-Unis & Canada, Antarctique & Oc茅anie. Services: S茅jours Urbains, Vacances en Autocar, Vacances de Ski, S茅jours Touristiques, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, Billets de Derni猫re Minute, Agences de Voyages G茅n茅rales, R茅servations D'H?tels, Safaris, Vols Uniquement, Voyages d'Affaires, S茅jours de Derni猫re Minute.. Zones G茅ographiques Couvertes: Europe de l'Est, Afrique, Europe du Nord, Asie, Moyen-Orient, Europe du Sud, Etats-Unis & Canada, Antarctique & Oc茅anie, Am茅rique du Nord, Am茅rique du Sud, Australie. Services: S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, S茅jours Touristiques, Safaris, R茅servations D'H?tels, Vacances en Autocar, S茅jours de Derni猫re Minute, S茅jours Urbains, Vacances de Ski, Billets de Derni猫re Minute, Agences de Voyages G茅n茅rales, Vols Uniquement..
De hoofdactiviteit van BOSCHMANS REIZEN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSCHMANS REIZEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSCHMANS REIZEN, openstaande posities, locatie van BOSCHMANS REIZEN op de kaart.

BOSCHMANS REIZEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSCHMANS REIZEN, company assigned to the tax number BE05164367675. The company BOSCHMANS REIZEN is located at the address: RETIESEBAAN 1; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plus Holidays. Flash Travel. Agences de voyages. List of products are Zones G茅ographiques Couvertes: Asie, Afrique, Australie, Am茅rique du Sud, Moyen-Orient, Europe du Sud, Europe du Nord, Europe de l'Est, Am茅rique du Nord, Etats-Unis & Canada, Antarctique & Oc茅anie. Services: S茅jours Urbains, Vacances en Autocar, Vacances de Ski, S茅jours Touristiques, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, Billets de Derni猫re Minute, Agences de Voyages G茅n茅rales, R茅servations D'H?tels, Safaris, Vols Uniquement, Voyages d'Affaires, S茅jours de Derni猫re Minute.. Zones G茅ographiques Couvertes: Europe de l'Est, Afrique, Europe du Nord, Asie, Moyen-Orient, Europe du Sud, Etats-Unis & Canada, Antarctique & Oc茅anie, Am茅rique du Nord, Am茅rique du Sud, Australie. Services: S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, S茅jours Touristiques, Safaris, R茅servations D'H?tels, Vacances en Autocar, S茅jours de Derni猫re Minute, S茅jours Urbains, Vacances de Ski, Billets de Derni猫re Minute, Agences de Voyages G茅n茅rales, Vols Uniquement..
The main activity of BOSCHMANS REIZEN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSCHMANS REIZEN is not available. You also can look at reviews of BOSCHMANS REIZEN, open positions, location of BOSCHMANS REIZEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSCHMANS REIZEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSCHMANS REIZEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSCHMANS REIZEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSCHMANS REIZEN, employees, financial statistics.