KURT ALMEY

Contactgegevens KURT ALMEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KURT ALMEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

KURT ALMEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROSTYNEDREEF 36BA; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93741478 (+32-93741478) 93741478 (+32-93741478)

Fax (fax): +32 (2) 608-64-45 +32 (2) 608-64-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KURT ALMEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KURT ALMEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KURT ALMEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KURT ALMEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KURT ALMEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KURT ALMEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KURT ALMEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KURT ALMEY
Products information KURT ALMEY

BTW identificatienummer (tax): BE09133728027
Ondernemingsnummer: 1292510986
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in KURT ALMEY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KURT ALMEY
(Get full report from official database of BE for KURT ALMEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor KURT ALMEY
Addition kinds of activities for KURT ALMEY

2015. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
283304. Dierlijke producten | Animal based products
357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
573101. antennes | Antennas
14559905. Rubber klei mijnbouw | Rubber clay mining
20239913. Yoghurtmix | Yogurt mix
26729900. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
38290502. Electrogamma ray loggers | Electrogamma ray loggers
87480102. Testen service, onderwijs of personeel | Testing service, educational or personnel

Werken bij KURT ALMEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KURT ALMEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KURT ALMEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KURT ALMEY. Looking for open vacancies in other companies

 • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

 • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

 • Polyvalente arbeiders die losse dagen in de week kunnen werken : dagwerk ! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In een brouwerij voert u allerhande productietaken uit. Dit betreft losse arbeid.

 • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

 • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

 • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

 • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

 • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: CONXION

  Type: Vaste Job

  Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

 • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: BENIRO

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

 • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

 • Sanitair installateur (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: HOEKJE

  Type: Werfreserve

  Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van KURT ALMEY in sociale netwerken
Look for responds of KURT ALMEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor KURT ALMEY. Laat een reactie achter voor KURT ALMEY. KURT ALMEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KURT ALMEY. Leave a respond for KURT ALMEY. KURT ALMEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KURT ALMEY op de google maps. Adres en contacten KURT ALMEY
Location of KURT ALMEY on the google maps. Address and contacts of KURT ALMEY

Andere gerelateerde bedrijven als come KURT ALMEY KURT ALMEY: FLVLOER- EN TEGELBEDRIJF DIRK HEIRWEGH BVBA | Ballade en Bulles | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Vandevijvere J BVBA | GARAGE VAN CAPPEL

Other related companies as KURT ALMEY: FLVLOER- EN TEGELBEDRIJF DIRK HEIRWEGH BVBA | Ballade en Bulles | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Vandevijvere J BVBA | GARAGE VAN CAPPEL

KURT ALMEY is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KURT ALMEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09133728027. Het bedrijf KURT ALMEY bevindt zich op het adres: ROSTYNEDREEF 36BA; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KURT ALMEY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KURT ALMEY is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KURT ALMEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KURT ALMEY, openstaande posities, locatie van KURT ALMEY op de kaart.

KURT ALMEY is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KURT ALMEY, company assigned to the tax number BE09133728027. The company KURT ALMEY is located at the address: ROSTYNEDREEF 36BA; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in KURT ALMEY were not found.
The main activity of KURT ALMEY is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KURT ALMEY is not available. You also can look at reviews of KURT ALMEY, open positions, location of KURT ALMEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KURT ALMEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KURT ALMEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KURT ALMEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KURT ALMEY, employees, financial statistics.