ALOM TRAVEL

Contactgegevens ALOM TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALOM TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALOM TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 69; 3970; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11347588 (+32-11347588) 11347588 (+32-11347588)

Fax (fax): +32 (53) 678-21-63 +32 (53) 678-21-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALOM TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALOM TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALOM TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALOM TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALOM TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALOM TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALOM TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALOM TRAVEL
Products information ALOM TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE06461853027
Ondernemingsnummer: 1433135986
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Zones G茅ographiques Couvertes: Antarctique & Oc茅anie, Europe du Sud, Etats-Unis & Canada, Europe de l'Est, Am茅rique du Sud, Moyen-Orient, Afrique, Am茅rique du Nord, Asie, Australie, Europe du Nord. Services: S茅jours de Derni猫re Minute, R茅servations D'H?tels, Voyages d'Affaires, Vacances de Ski, Billets de Derni猫re Minute, Safaris, Vols Uniquement, S茅jours Touristiques, S茅jours Urbains, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances en Autocar.

Product categorie (product category): Plus Holidays. Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALOM TRAVEL
(Get full report from official database of BE for ALOM TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALOM TRAVEL
Addition kinds of activities for ALOM TRAVEL

20410109. Haver bloem | Oat flour
22110105. Muslin, katoen | Muslin, cotton
22730505. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Rugs: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
33540102. Spoelen, staaf, geëxtrudeerd, aluminium | Coils, rod, extruded, aluminum
35850505. Drinkfonteinen, mechanisch gekoeld | Drinking fountains, mechanically refrigerated
38250301. Ammeters, nec | Ammeters, nec
63110101. Coöperatieve levensverzekeringsorganisaties | Cooperative life insurance organizations

Werken bij ALOM TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALOM TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALOM TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALOM TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Schrijnwerk atelier en opmeten bij de klant (m-v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in poorten (particulieren en bedrijven) zijn we op zoek naar een bouwkundig profiel met sterke kennis hout. Jouw takenpakket is 2-ledig: 75% atelierwerk 25% opmeten en bijstand in de montage

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van ALOM TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of ALOM TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALOM TRAVEL. Laat een reactie achter voor ALOM TRAVEL. ALOM TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALOM TRAVEL. Leave a respond for ALOM TRAVEL. ALOM TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALOM TRAVEL op de google maps. Adres en contacten ALOM TRAVEL
Location of ALOM TRAVEL on the google maps. Address and contacts of ALOM TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALOM TRAVEL ALOM TRAVEL: Maison André SA | Joca BVBA | OPTIEK VERMEULEN | COIFFURE KATRIEN | Prima Lettering NV

Other related companies as ALOM TRAVEL: Maison André SA | Joca BVBA | OPTIEK VERMEULEN | COIFFURE KATRIEN | Prima Lettering NV

ALOM TRAVEL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALOM TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06461853027. Het bedrijf ALOM TRAVEL bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 69; 3970; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plus Holidays. Agences de voyages. Lijst met producten zijn Zones G茅ographiques Couvertes: Antarctique & Oc茅anie, Europe du Sud, Etats-Unis & Canada, Europe de l'Est, Am茅rique du Sud, Moyen-Orient, Afrique, Am茅rique du Nord, Asie, Australie, Europe du Nord. Services: S茅jours de Derni猫re Minute, R茅servations D'H?tels, Voyages d'Affaires, Vacances de Ski, Billets de Derni猫re Minute, Safaris, Vols Uniquement, S茅jours Touristiques, S茅jours Urbains, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances en Autocar..
De hoofdactiviteit van ALOM TRAVEL is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALOM TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALOM TRAVEL, openstaande posities, locatie van ALOM TRAVEL op de kaart.

ALOM TRAVEL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALOM TRAVEL, company assigned to the tax number BE06461853027. The company ALOM TRAVEL is located at the address: STATIONSSTRAAT 69; 3970; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plus Holidays. Agences de voyages. List of products are Zones G茅ographiques Couvertes: Antarctique & Oc茅anie, Europe du Sud, Etats-Unis & Canada, Europe de l'Est, Am茅rique du Sud, Moyen-Orient, Afrique, Am茅rique du Nord, Asie, Australie, Europe du Nord. Services: S茅jours de Derni猫re Minute, R茅servations D'H?tels, Voyages d'Affaires, Vacances de Ski, Billets de Derni猫re Minute, Safaris, Vols Uniquement, S茅jours Touristiques, S茅jours Urbains, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances en Autocar..
The main activity of ALOM TRAVEL is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALOM TRAVEL is not available. You also can look at reviews of ALOM TRAVEL, open positions, location of ALOM TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALOM TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALOM TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALOM TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALOM TRAVEL, employees, financial statistics.