KRISTOFFEL SWINNEN

Contactgegevens KRISTOFFEL SWINNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTOFFEL SWINNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTOFFEL SWINNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE HEYDERSTRAAT 2; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34808785 (+32-34808785) 34808785 (+32-34808785)

Fax (fax): +32 (65) 508-46-70 +32 (65) 508-46-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTOFFEL SWINNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTOFFEL SWINNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTOFFEL SWINNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTOFFEL SWINNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTOFFEL SWINNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTOFFEL SWINNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTOFFEL SWINNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTOFFEL SWINNEN
Products information KRISTOFFEL SWINNEN

BTW identificatienummer (tax): BE04357696533
Ondernemingsnummer: 3858642578
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in KRISTOFFEL SWINNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTOFFEL SWINNEN
(Get full report from official database of BE for KRISTOFFEL SWINNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTOFFEL SWINNEN
Addition kinds of activities for KRISTOFFEL SWINNEN

261103. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
864104. Sociale verenigingen | Social associations
14110301. Basalt, dimensie-steengroeven | Basalt, dimension-quarrying
27590304. Coupons: drukwerk, nsk | Coupons: printing, nsk
34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
35470205. Picklers en pickling lijnen (walserij apparatuur) | Picklers and pickling lines (rolling mill equipment)
50390104. Structurele assemblage, geprefabriceerd: niet-hout | Structural assemblies, prefabricated: non-wood
50750200. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies
59619919. Religieuze goederen, postorder | Religious merchandise, mail order

Werken bij KRISTOFFEL SWINNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTOFFEL SWINNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTOFFEL SWINNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTOFFEL SWINNEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

 • Lasser (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

 • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

 • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HERDERSHOVE

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

 • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GROUP SUERICKX

  Type: Vaste Job

  Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

 • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

 • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

 • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

  Type: Vaste Job

  Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

 • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van KRISTOFFEL SWINNEN in sociale netwerken
Look for responds of KRISTOFFEL SWINNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTOFFEL SWINNEN. Laat een reactie achter voor KRISTOFFEL SWINNEN. KRISTOFFEL SWINNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTOFFEL SWINNEN. Leave a respond for KRISTOFFEL SWINNEN. KRISTOFFEL SWINNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTOFFEL SWINNEN op de google maps. Adres en contacten KRISTOFFEL SWINNEN
Location of KRISTOFFEL SWINNEN on the google maps. Address and contacts of KRISTOFFEL SWINNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTOFFEL SWINNEN KRISTOFFEL SWINNEN: SLAGERIJ MOERMAN | MOVADO-PIET VAN DRIESSEN | Emirats Arabes Unis | COTUBEL | IL PIATTO D'ORO

Other related companies as KRISTOFFEL SWINNEN: SLAGERIJ MOERMAN | MOVADO-PIET VAN DRIESSEN | Emirats Arabes Unis | COTUBEL | IL PIATTO D'ORO

KRISTOFFEL SWINNEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTOFFEL SWINNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04357696533. Het bedrijf KRISTOFFEL SWINNEN bevindt zich op het adres: DE HEYDERSTRAAT 2; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KRISTOFFEL SWINNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRISTOFFEL SWINNEN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTOFFEL SWINNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTOFFEL SWINNEN, openstaande posities, locatie van KRISTOFFEL SWINNEN op de kaart.

KRISTOFFEL SWINNEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTOFFEL SWINNEN, company assigned to the tax number BE04357696533. The company KRISTOFFEL SWINNEN is located at the address: DE HEYDERSTRAAT 2; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in KRISTOFFEL SWINNEN were not found.
The main activity of KRISTOFFEL SWINNEN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTOFFEL SWINNEN is not available. You also can look at reviews of KRISTOFFEL SWINNEN, open positions, location of KRISTOFFEL SWINNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTOFFEL SWINNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTOFFEL SWINNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTOFFEL SWINNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTOFFEL SWINNEN, employees, financial statistics.