KRISTIEN AERTS

Contactgegevens KRISTIEN AERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTIEN AERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTIEN AERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERBERT HOOVERPLEIN 19 B12; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16222017 (+32-16222017) 16222017 (+32-16222017)

Fax (fax): +32 (53) 911-79-31 +32 (53) 911-79-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTIEN AERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTIEN AERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTIEN AERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTIEN AERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTIEN AERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTIEN AERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTIEN AERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTIEN AERTS
Products information KRISTIEN AERTS

BTW identificatienummer (tax): BE05790313720
Ondernemingsnummer: 6802978515
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in KRISTIEN AERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTIEN AERTS
(Get full report from official database of BE for KRISTIEN AERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTIEN AERTS
Addition kinds of activities for KRISTIEN AERTS

204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
31110200. Schoen leer | Shoe leather
35310508. Rollers, weg: stoom of andere kracht | Rollers, road: steam or other power
82499900. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec

Werken bij KRISTIEN AERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTIEN AERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTIEN AERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTIEN AERTS. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

 • Parkeerwachter (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

 • Backofficemedewerker (LUIK)

  Regio: LUIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

 • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

 • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

 • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

 • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: VOKANS

  Type: Vaste Job

  Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

 • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: GOORTS

  Type: Vaste Job

  Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

 • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AS4

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

 • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

  Type: Vaste Job

  Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Tekenaar Revit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van KRISTIEN AERTS in sociale netwerken
Look for responds of KRISTIEN AERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTIEN AERTS. Laat een reactie achter voor KRISTIEN AERTS. KRISTIEN AERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTIEN AERTS. Leave a respond for KRISTIEN AERTS. KRISTIEN AERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTIEN AERTS op de google maps. Adres en contacten KRISTIEN AERTS
Location of KRISTIEN AERTS on the google maps. Address and contacts of KRISTIEN AERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTIEN AERTS KRISTIEN AERTS: ETIENNE VIJVERMAN | Millecroquettes | Solarz (Ets) | NIKOLAEV V. CBTIP/BKVTF | BUREAU THIJS-SCHREURS

Other related companies as KRISTIEN AERTS: ETIENNE VIJVERMAN | Millecroquettes | Solarz (Ets) | NIKOLAEV V. CBTIP/BKVTF | BUREAU THIJS-SCHREURS

KRISTIEN AERTS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTIEN AERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05790313720. Het bedrijf KRISTIEN AERTS bevindt zich op het adres: HERBERT HOOVERPLEIN 19 B12; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KRISTIEN AERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRISTIEN AERTS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTIEN AERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTIEN AERTS, openstaande posities, locatie van KRISTIEN AERTS op de kaart.

KRISTIEN AERTS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTIEN AERTS, company assigned to the tax number BE05790313720. The company KRISTIEN AERTS is located at the address: HERBERT HOOVERPLEIN 19 B12; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in KRISTIEN AERTS were not found.
The main activity of KRISTIEN AERTS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTIEN AERTS is not available. You also can look at reviews of KRISTIEN AERTS, open positions, location of KRISTIEN AERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTIEN AERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTIEN AERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTIEN AERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTIEN AERTS, employees, financial statistics.