Van Haver BVBA

Contactgegevens Van Haver BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Haver BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Haver BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Halewijnstraat 24A; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 227 95 62 (+32-09 227 95 62) 09 227 95 62 (+32-09 227 95 62)

Fax (fax): 09 227 95 62 (+32-09 227 95 62) 09 227 95 62 (+32-09 227 95 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Haver BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Haver BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Haver BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Haver BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Haver BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Haver BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Haver BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Haver BVBA
Products information Van Haver BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02470794677
Ondernemingsnummer: 3265930175
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Electric contractors - Housewiring; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Haver BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Haver BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Haver BVBA
Addition kinds of activities for Van Haver BVBA

259903. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
335501. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
20440000. Rijstmalen | Rice milling
34999911. Fonteinen (behalve drinken), metaal | Fountains (except drinking), metal
50720201. Bestek | Cutlery
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair

Werken bij Van Haver BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Haver BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Haver BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Haver BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Van Haver BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Haver BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Haver BVBA. Laat een reactie achter voor Van Haver BVBA. Van Haver BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Haver BVBA. Leave a respond for Van Haver BVBA. Van Haver BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Haver BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Haver BVBA
Location of Van Haver BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Haver BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Haver BVBA Van Haver BVBA: CENTRE EVASION MARINE | BATTISTA MARCHESE GIO | BINCHE PNEUS | COIFFURE VILLERS | REULENS-MEUBELEN

Other related companies as Van Haver BVBA: CENTRE EVASION MARINE | BATTISTA MARCHESE GIO | BINCHE PNEUS | COIFFURE VILLERS | REULENS-MEUBELEN

Van Haver BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Haver BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02470794677. Het bedrijf Van Haver BVBA bevindt zich op het adres: Halewijnstraat 24A; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 230,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Van Haver BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Haver BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Haver BVBA, openstaande posities, locatie van Van Haver BVBA op de kaart.

Van Haver BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Haver BVBA, company assigned to the tax number BE02470794677. The company Van Haver BVBA is located at the address: Halewijnstraat 24A; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 230,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plumbing contractors. List of products are Electric contractors - Housewiring; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Van Haver BVBA is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Haver BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Haver BVBA, open positions, location of Van Haver BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Haver BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Haver BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Haver BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Haver BVBA, employees, financial statistics.