KRIS VERREYKEN

Contactgegevens KRIS VERREYKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS VERREYKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS VERREYKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN BIELSTRAAT 2; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33264342 (+32-33264342) 33264342 (+32-33264342)

Fax (fax): +32 (81) 348-65-91 +32 (81) 348-65-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS VERREYKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS VERREYKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS VERREYKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS VERREYKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS VERREYKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS VERREYKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS VERREYKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS VERREYKEN
Products information KRIS VERREYKEN

BTW identificatienummer (tax): BE05534881591
Ondernemingsnummer: 4207458496
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in KRIS VERREYKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS VERREYKEN
(Get full report from official database of BE for KRIS VERREYKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS VERREYKEN
Addition kinds of activities for KRIS VERREYKEN

07529901. Grooming, dieren- en dierlijke specialiteiten | Grooming services, pet and animal specialties
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
35680000. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
50130119. Truck onderdelen en accessoires | Truck parts and accessories
51990209. Nieuwigheden, papier | Novelties, paper
87420205. Geprogrammeerde instructieservice | Programmed instruction service

Werken bij KRIS VERREYKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS VERREYKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS VERREYKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS VERREYKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

 • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

 • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • STUDENT (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

 • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

 • Assistent Productieleider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

 • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Vaste Job

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

 • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

 • Technisch Ontwerper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672952-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als ontwerper? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een gedreven Technisch Ontwerper. Als Ontwerper voer je als lid van het projectteam het tekenwerk en eventueel rekenwerk uit voor nieuwe installaties, productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: het maken van layout modellen in 3D van compleet nieuwe installaties (Greenfield) of van bestaande installaties die worden omgebouwd het uitdetailleren van specifieke installaties in 3D het maken van isometrische tekeningen van de procesleidingen en/of utiliteitsleidingen het maken van de staalplannen en het uitdetailleren van mechanische componenten je krijgt ondersteuning van de projectingenieurs en werkt hun berekeningen en ideeën uit tot bruikbare ontwerpen je speelt vlot in op veranderingen in projecten en planning je neemt initiatief ter verbetering van bestaande werkwijzen Op langere termijn is er ook de mogelijkheid om verder door te groeien naar de functie Project Engineer.

Zoek naar antwoorden van KRIS VERREYKEN in sociale netwerken
Look for responds of KRIS VERREYKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS VERREYKEN. Laat een reactie achter voor KRIS VERREYKEN. KRIS VERREYKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS VERREYKEN. Leave a respond for KRIS VERREYKEN. KRIS VERREYKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS VERREYKEN op de google maps. Adres en contacten KRIS VERREYKEN
Location of KRIS VERREYKEN on the google maps. Address and contacts of KRIS VERREYKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS VERREYKEN KRIS VERREYKEN: Pettineo | Hespel L | MED FRUIT | DIAMOND LEASE | QUACKELS MASSIEFBOUW N.V.

Other related companies as KRIS VERREYKEN: Pettineo | Hespel L | MED FRUIT | DIAMOND LEASE | QUACKELS MASSIEFBOUW N.V.

KRIS VERREYKEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS VERREYKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05534881591. Het bedrijf KRIS VERREYKEN bevindt zich op het adres: JAN BIELSTRAAT 2; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KRIS VERREYKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIS VERREYKEN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS VERREYKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS VERREYKEN, openstaande posities, locatie van KRIS VERREYKEN op de kaart.

KRIS VERREYKEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS VERREYKEN, company assigned to the tax number BE05534881591. The company KRIS VERREYKEN is located at the address: JAN BIELSTRAAT 2; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 735,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in KRIS VERREYKEN were not found.
The main activity of KRIS VERREYKEN is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS VERREYKEN is not available. You also can look at reviews of KRIS VERREYKEN, open positions, location of KRIS VERREYKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS VERREYKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS VERREYKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS VERREYKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS VERREYKEN, employees, financial statistics.