MED FRUIT

Contactgegevens MED FRUIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MED FRUIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MED FRUIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAAGDOORNLAAN 33; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36450503 (+32-36450503) 36450503 (+32-36450503)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MED FRUIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MED FRUIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MED FRUIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MED FRUIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MED FRUIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MED FRUIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MED FRUIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MED FRUIT
Products information MED FRUIT

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MED FRUIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groenten and fruit Gh; Vrachtvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MED FRUIT
(Get full report from official database of BE for MED FRUIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MED FRUIT
Addition kinds of activities for MED FRUIT

448999. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
07220305. Suikergewassen, machine oogstdiensten | Sugar crops, machine harvesting services
20759901. Lecithine, Sojabonen | Lecithin, soybean
20870204. Cordials, nonalcoholic | Cordials, nonalcoholic
24990903. Vleeshamers, hout | Meat hammers, wood
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
33650100. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum

Werken bij MED FRUIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MED FRUIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MED FRUIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MED FRUIT. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RenewIT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

Zoek naar antwoorden van MED FRUIT in sociale netwerken
Look for responds of MED FRUIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MED FRUIT. Laat een reactie achter voor MED FRUIT. MED FRUIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MED FRUIT. Leave a respond for MED FRUIT. MED FRUIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MED FRUIT op de google maps. Adres en contacten MED FRUIT
Location of MED FRUIT on the google maps. Address and contacts of MED FRUIT

Andere gerelateerde bedrijven als come MED FRUIT MED FRUIT: HUIS NORTAM | HAIR STUDIO FIGARO | JUWELIER BRANS BART | Cuisinier Lucie | BULO DE HAGEWINDE

Other related companies as MED FRUIT: HUIS NORTAM | HAIR STUDIO FIGARO | JUWELIER BRANS BART | Cuisinier Lucie | BULO DE HAGEWINDE

MED FRUIT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MED FRUIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf MED FRUIT bevindt zich op het adres: HAAGDOORNLAAN 33; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Groenten and fruit Gh; Vrachtvervoer. Producten gemaakt in MED FRUIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MED FRUIT is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MED FRUIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MED FRUIT, openstaande posities, locatie van MED FRUIT op de kaart.

MED FRUIT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MED FRUIT, company assigned to the tax number BE03251647949. The company MED FRUIT is located at the address: HAAGDOORNLAAN 33; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Groenten and fruit Gh; Vrachtvervoer. Products created in MED FRUIT were not found.
The main activity of MED FRUIT is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MED FRUIT is not available. You also can look at reviews of MED FRUIT, open positions, location of MED FRUIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MED FRUIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MED FRUIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MED FRUIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MED FRUIT, employees, financial statistics.