KRIS VEREECKE

Contactgegevens KRIS VEREECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS VEREECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS VEREECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUISELEEDSESTEENWEG 42BA; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51404780 (+32-51404780) 51404780 (+32-51404780)

Fax (fax): +32 (53) 868-26-44 +32 (53) 868-26-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS VEREECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS VEREECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS VEREECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS VEREECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS VEREECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS VEREECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS VEREECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS VEREECKE
Products information KRIS VEREECKE

BTW identificatienummer (tax): BE03303833007
Ondernemingsnummer: 9988739013
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in KRIS VEREECKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS VEREECKE
(Get full report from official database of BE for KRIS VEREECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS VEREECKE
Addition kinds of activities for KRIS VEREECKE

229700. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
289200. explosieven | Explosives
349501. Precisieveren | Precision springs
23410203. Slips: vrouwen, misses, kinderen en zuigelingen ' | Slips: women's, misses', children's, and infants'
28360500. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
34659905. Tops, auto: gestempeld metaal | Tops, automobile: stamped metal
35450326. Sokjes (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Sockets (machine tool accessories)
36390200. Naaimachine | Sewing equipment
37159906. Aanhangwagens of bestelwagens voor het vervoer van paarden | Trailers or vans for transporting horses
87349900. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec

Werken bij KRIS VEREECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS VEREECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS VEREECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS VEREECKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

 • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

 • Magazijnier (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

 • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

 • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

 • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HERDERSHOVE

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

 • Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van KRIS VEREECKE in sociale netwerken
Look for responds of KRIS VEREECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS VEREECKE. Laat een reactie achter voor KRIS VEREECKE. KRIS VEREECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS VEREECKE. Leave a respond for KRIS VEREECKE. KRIS VEREECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS VEREECKE op de google maps. Adres en contacten KRIS VEREECKE
Location of KRIS VEREECKE on the google maps. Address and contacts of KRIS VEREECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS VEREECKE KRIS VEREECKE: Verschelden E | Lekens V | FRANS BOUW | Dewaide Anne-Marie | Vercruysse Aline

Other related companies as KRIS VEREECKE: Verschelden E | Lekens V | FRANS BOUW | Dewaide Anne-Marie | Vercruysse Aline

KRIS VEREECKE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS VEREECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03303833007. Het bedrijf KRIS VEREECKE bevindt zich op het adres: RUISELEEDSESTEENWEG 42BA; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KRIS VEREECKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIS VEREECKE is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS VEREECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS VEREECKE, openstaande posities, locatie van KRIS VEREECKE op de kaart.

KRIS VEREECKE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS VEREECKE, company assigned to the tax number BE03303833007. The company KRIS VEREECKE is located at the address: RUISELEEDSESTEENWEG 42BA; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in KRIS VEREECKE were not found.
The main activity of KRIS VEREECKE is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS VEREECKE is not available. You also can look at reviews of KRIS VEREECKE, open positions, location of KRIS VEREECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS VEREECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS VEREECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS VEREECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS VEREECKE, employees, financial statistics.