KRIS VAN DEN BREMT

Contactgegevens KRIS VAN DEN BREMT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS VAN DEN BREMT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS VAN DEN BREMT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEVERIJSTRAAT 57; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53775081 (+32-53775081) 53775081 (+32-53775081)

Fax (fax): +32 (51) 407-64-41 +32 (51) 407-64-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS VAN DEN BREMT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS VAN DEN BREMT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS VAN DEN BREMT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS VAN DEN BREMT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS VAN DEN BREMT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS VAN DEN BREMT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS VAN DEN BREMT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS VAN DEN BREMT
Products information KRIS VAN DEN BREMT

BTW identificatienummer (tax): BE05127563476
Ondernemingsnummer: 1810516357
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in KRIS VAN DEN BREMT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS VAN DEN BREMT
(Get full report from official database of BE for KRIS VAN DEN BREMT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS VAN DEN BREMT
Addition kinds of activities for KRIS VAN DEN BREMT

8741. Management diensten | Management services
205200. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
01610407. Selderij boerderij | Celery farm
36740201. Computer logica modules | Computer logic modules
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood
82999914. Zelfverdediging en atletische instructie | Self-defense and athletic instruction

Werken bij KRIS VAN DEN BREMT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS VAN DEN BREMT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS VAN DEN BREMT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS VAN DEN BREMT. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

 • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

 • Office Assistent HR (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO ART

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

 • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: TRIXXO HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

  Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

  Regio: ENGELMANSHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

  Regio: LEMBERGE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: JONGERAVEN

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

 • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

  Regio: STERREBEEK

  Bedrijf: EURO SOINS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

 • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Werfreserve

  Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van KRIS VAN DEN BREMT in sociale netwerken
Look for responds of KRIS VAN DEN BREMT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS VAN DEN BREMT. Laat een reactie achter voor KRIS VAN DEN BREMT. KRIS VAN DEN BREMT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS VAN DEN BREMT. Leave a respond for KRIS VAN DEN BREMT. KRIS VAN DEN BREMT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS VAN DEN BREMT op de google maps. Adres en contacten KRIS VAN DEN BREMT
Location of KRIS VAN DEN BREMT on the google maps. Address and contacts of KRIS VAN DEN BREMT

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS VAN DEN BREMT KRIS VAN DEN BREMT: FE. SAUSSUS | Real Computerstuff BVBA | J. THEATE | JEUGDCENTRUM DE FABRIEK | PIERRE VAN EESBEEK

Other related companies as KRIS VAN DEN BREMT: FE. SAUSSUS | Real Computerstuff BVBA | J. THEATE | JEUGDCENTRUM DE FABRIEK | PIERRE VAN EESBEEK

KRIS VAN DEN BREMT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS VAN DEN BREMT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05127563476. Het bedrijf KRIS VAN DEN BREMT bevindt zich op het adres: WEVERIJSTRAAT 57; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 588,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KRIS VAN DEN BREMT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIS VAN DEN BREMT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS VAN DEN BREMT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS VAN DEN BREMT, openstaande posities, locatie van KRIS VAN DEN BREMT op de kaart.

KRIS VAN DEN BREMT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS VAN DEN BREMT, company assigned to the tax number BE05127563476. The company KRIS VAN DEN BREMT is located at the address: WEVERIJSTRAAT 57; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 588,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in KRIS VAN DEN BREMT were not found.
The main activity of KRIS VAN DEN BREMT is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS VAN DEN BREMT is not available. You also can look at reviews of KRIS VAN DEN BREMT, open positions, location of KRIS VAN DEN BREMT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS VAN DEN BREMT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS VAN DEN BREMT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS VAN DEN BREMT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS VAN DEN BREMT, employees, financial statistics.