KRIS ASNONG

Contactgegevens KRIS ASNONG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS ASNONG: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS ASNONG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JANSTRAAT 57; 3583; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11421834 (+32-11421834) 11421834 (+32-11421834)

Fax (fax): +32 (64) 457-22-43 +32 (64) 457-22-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS ASNONG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS ASNONG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS ASNONG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS ASNONG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS ASNONG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS ASNONG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS ASNONG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS ASNONG
Products information KRIS ASNONG

BTW identificatienummer (tax): BE09633331298
Ondernemingsnummer: 2885253906
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in KRIS ASNONG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS ASNONG
(Get full report from official database of BE for KRIS ASNONG)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS ASNONG
Addition kinds of activities for KRIS ASNONG

252101. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
28420107. Roestverwijderaars | Rust removers
35310000. Bouwmachines | Construction machinery
35520116. Spinning machines, textiel | Spinning machines, textile
35690302. Smeermiddelen, industrieel | Lubrication equipment, industrial
38510110. Tempels en fronten, oftalmisch | Temples and fronts, ophthalmic

Werken bij KRIS ASNONG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS ASNONG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS ASNONG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS ASNONG. Looking for open vacancies in other companies

 • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

 • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

 • HR SUPPORT (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

 • Technisch adviseur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

 • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

 • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Payroll Manager (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HR Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

 • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

  Type: Vaste Job

  Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

Zoek naar antwoorden van KRIS ASNONG in sociale netwerken
Look for responds of KRIS ASNONG in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS ASNONG. Laat een reactie achter voor KRIS ASNONG. KRIS ASNONG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS ASNONG. Leave a respond for KRIS ASNONG. KRIS ASNONG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS ASNONG op de google maps. Adres en contacten KRIS ASNONG
Location of KRIS ASNONG on the google maps. Address and contacts of KRIS ASNONG

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS ASNONG KRIS ASNONG: Boutique (La) | UNIC | PETER WITTOECK | FREDDY VANACKERE | Steditek NV

Other related companies as KRIS ASNONG: Boutique (La) | UNIC | PETER WITTOECK | FREDDY VANACKERE | Steditek NV

KRIS ASNONG is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS ASNONG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09633331298. Het bedrijf KRIS ASNONG bevindt zich op het adres: SINT-JANSTRAAT 57; 3583; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 866,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KRIS ASNONG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIS ASNONG is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS ASNONG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS ASNONG, openstaande posities, locatie van KRIS ASNONG op de kaart.

KRIS ASNONG is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS ASNONG, company assigned to the tax number BE09633331298. The company KRIS ASNONG is located at the address: SINT-JANSTRAAT 57; 3583; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 866,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in KRIS ASNONG were not found.
The main activity of KRIS ASNONG is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS ASNONG is not available. You also can look at reviews of KRIS ASNONG, open positions, location of KRIS ASNONG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS ASNONG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS ASNONG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS ASNONG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS ASNONG, employees, financial statistics.