Therin R

Contactgegevens Therin R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Therin R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Therin R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Anciens Combattants 19; 7522; Tournai (Blandain - Hertain), België

Telefoon (phone): 069 35 30 83 (+32-069 35 30 83) 069 35 30 83 (+32-069 35 30 83)

Fax (fax): 069 35 48 57 (+32-069 35 48 57) 069 35 48 57 (+32-069 35 48 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Therin R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Therin R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Therin R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Therin R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Therin R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Therin R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Therin R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Therin R
Products information Therin R

BTW identificatienummer (tax): BE04622741699
Ondernemingsnummer: 9745391845
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Therin R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Therin R
(Get full report from official database of BE for Therin R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Therin R
Addition kinds of activities for Therin R

2842. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
17990702. Parkeren onderhoud | Parking lot maintenance
20649910. Snoepjes | Jellybeans
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable
60999908. Representatieve buitenlandse bankkantoren, ex. | Representative foreign bank offices, ex. agents and branches
70329901. Bijbelkamp | Bible camp
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation

Werken bij Therin R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Therin R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Therin R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Therin R. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van Therin R in sociale netwerken
Look for responds of Therin R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Therin R. Laat een reactie achter voor Therin R. Therin R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Therin R. Leave a respond for Therin R. Therin R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Therin R op de google maps. Adres en contacten Therin R
Location of Therin R on the google maps. Address and contacts of Therin R

Andere gerelateerde bedrijven als come Therin R Therin R: INNEKE MINTIENS | MARC TUYTENS | Wirken A | WALTER LEJONG | LA MAISON DU PAIN

Other related companies as Therin R: INNEKE MINTIENS | MARC TUYTENS | Wirken A | WALTER LEJONG | LA MAISON DU PAIN

Therin R is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Therin R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622741699. Het bedrijf Therin R bevindt zich op het adres: Rue des Anciens Combattants 19; 7522; Tournai (Blandain - Hertain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 112,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plumbing contractors. Producten gemaakt in Therin R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Therin R is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Therin R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Therin R, openstaande posities, locatie van Therin R op de kaart.

Therin R is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Therin R, company assigned to the tax number BE04622741699. The company Therin R is located at the address: Rue des Anciens Combattants 19; 7522; Tournai (Blandain - Hertain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 112,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plumbing contractors. Products created in Therin R were not found.
The main activity of Therin R is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Therin R is not available. You also can look at reviews of Therin R, open positions, location of Therin R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Therin R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Therin R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Therin R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Therin R, employees, financial statistics.