KOENRAAD KELBER

Contactgegevens KOENRAAD KELBER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOENRAAD KELBER: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOENRAAD KELBER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSE STEENWEG 7; 2270; HERENTHOUT, België

Telefoon (phone): 14514898 (+32-14514898) 14514898 (+32-14514898)

Fax (fax): +32 (57) 605-81-27 +32 (57) 605-81-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOENRAAD KELBER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOENRAAD KELBER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOENRAAD KELBER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOENRAAD KELBER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOENRAAD KELBER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOENRAAD KELBER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOENRAAD KELBER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOENRAAD KELBER
Products information KOENRAAD KELBER

BTW identificatienummer (tax): BE07519012451
Ondernemingsnummer: 4917175292
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in KOENRAAD KELBER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOENRAAD KELBER
(Get full report from official database of BE for KOENRAAD KELBER)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOENRAAD KELBER
Addition kinds of activities for KOENRAAD KELBER

09129911. Zee haring, vangen van | Sea herring, catching of
23219900. Mannen en jongens meubilair, nec | Men's and boy's furnishings, nec
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
39140209. Trofeeën, nikkel zilver | Trophies, nickle silver
50630502. Inbraakalarm systemen | Burglar alarm systems
50990601. Muziekinstrumenten onderdelen en accessoires | Musical instruments parts and accessories
65199905. Mijn eigendom leasing | Mine property leasing

Werken bij KOENRAAD KELBER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOENRAAD KELBER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOENRAAD KELBER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOENRAAD KELBER. Looking for open vacancies in other companies

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • ploegbaas metsen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ploegbaas metsen met ervaring.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Poetshulp Sint-Genesius-Rode (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van KOENRAAD KELBER in sociale netwerken
Look for responds of KOENRAAD KELBER in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOENRAAD KELBER. Laat een reactie achter voor KOENRAAD KELBER. KOENRAAD KELBER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOENRAAD KELBER. Leave a respond for KOENRAAD KELBER. KOENRAAD KELBER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOENRAAD KELBER op de google maps. Adres en contacten KOENRAAD KELBER
Location of KOENRAAD KELBER on the google maps. Address and contacts of KOENRAAD KELBER

Andere gerelateerde bedrijven als come KOENRAAD KELBER KOENRAAD KELBER: ERIK VERBOVEN | BEULLENS ROELAND | C. GIELENS | HUSSIN JEAN-PIERRE | DIRK HAGHEDOOREN

Other related companies as KOENRAAD KELBER: ERIK VERBOVEN | BEULLENS ROELAND | C. GIELENS | HUSSIN JEAN-PIERRE | DIRK HAGHEDOOREN

KOENRAAD KELBER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOENRAAD KELBER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07519012451. Het bedrijf KOENRAAD KELBER bevindt zich op het adres: BERGENSE STEENWEG 7; 2270; HERENTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KOENRAAD KELBER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOENRAAD KELBER is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOENRAAD KELBER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOENRAAD KELBER, openstaande posities, locatie van KOENRAAD KELBER op de kaart.

KOENRAAD KELBER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOENRAAD KELBER, company assigned to the tax number BE07519012451. The company KOENRAAD KELBER is located at the address: BERGENSE STEENWEG 7; 2270; HERENTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in KOENRAAD KELBER were not found.
The main activity of KOENRAAD KELBER is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KOENRAAD KELBER is not available. You also can look at reviews of KOENRAAD KELBER, open positions, location of KOENRAAD KELBER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOENRAAD KELBER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOENRAAD KELBER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOENRAAD KELBER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOENRAAD KELBER, employees, financial statistics.