SANIPLOMB SPRL

Contactgegevens SANIPLOMB SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANIPLOMB SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANIPLOMB SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 71; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 01 56; 0475 47 26 38 (+32-02 354 01 56; 0475 47 26 38) 02 354 01 56; 0475 47 26 38 (+32-02 354 01 56; 0475 47 26 38)

Fax (fax): 02 354 01 56 (+32-02 354 01 56) 02 354 01 56 (+32-02 354 01 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANIPLOMB SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANIPLOMB SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANIPLOMB SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANIPLOMB SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANIPLOMB SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANIPLOMB SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANIPLOMB SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANIPLOMB SPRL
Products information SANIPLOMB SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04251129150
Ondernemingsnummer: 8001586914
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANIPLOMB SPRL
(Get full report from official database of BE for SANIPLOMB SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANIPLOMB SPRL
Addition kinds of activities for SANIPLOMB SPRL

503302. Isolatiematerialen | Insulation materials
734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
20419907. Graanmolens (behalve rijst) | Grain mills (except rice)
34699908. Machine onderdelen, gestempeld of geperst metaal | Machine parts, stamped or pressed metal
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
50510107. Draad, nec | Wire, nec
59630200. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales
80210102. endodontist | Endodontist

Werken bij SANIPLOMB SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANIPLOMB SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANIPLOMB SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANIPLOMB SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Poetshulp Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

Zoek naar antwoorden van SANIPLOMB SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SANIPLOMB SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANIPLOMB SPRL. Laat een reactie achter voor SANIPLOMB SPRL. SANIPLOMB SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANIPLOMB SPRL. Leave a respond for SANIPLOMB SPRL. SANIPLOMB SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANIPLOMB SPRL op de google maps. Adres en contacten SANIPLOMB SPRL
Location of SANIPLOMB SPRL on the google maps. Address and contacts of SANIPLOMB SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SANIPLOMB SPRL SANIPLOMB SPRL: Vervoer Van Dievel NV | DRUKKERIJ DEWAELE | PATRICK TRAEN | W. DE COCK | GODEFROID DEMARET

Other related companies as SANIPLOMB SPRL: Vervoer Van Dievel NV | DRUKKERIJ DEWAELE | PATRICK TRAEN | W. DE COCK | GODEFROID DEMARET

SANIPLOMB SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANIPLOMB SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04251129150. Het bedrijf SANIPLOMB SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Station 71; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van SANIPLOMB SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANIPLOMB SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANIPLOMB SPRL, openstaande posities, locatie van SANIPLOMB SPRL op de kaart.

SANIPLOMB SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANIPLOMB SPRL, company assigned to the tax number BE04251129150. The company SANIPLOMB SPRL is located at the address: Rue de la Station 71; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 808,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plumbing contractors. List of products are Heating (Central) - Installation.
The main activity of SANIPLOMB SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SANIPLOMB SPRL is not available. You also can look at reviews of SANIPLOMB SPRL, open positions, location of SANIPLOMB SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANIPLOMB SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANIPLOMB SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANIPLOMB SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANIPLOMB SPRL, employees, financial statistics.