RAETS

Contactgegevens RAETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwdreef 78; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 645 48 95 (+32-03 645 48 95) 03 645 48 95 (+32-03 645 48 95)

Fax (fax): +32 (50) 679-99-93 +32 (50) 679-99-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAETS
Products information RAETS

BTW identificatienummer (tax): BE01697357177
Ondernemingsnummer: 6148742675
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 661,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten.; Sanitary articles - Installation & Repair; Chimney sweeps

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAETS
(Get full report from official database of BE for RAETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAETS
Addition kinds of activities for RAETS

1611. Weg en straatbouw | Highway and street construction
076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
794801. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers
32319902. Deuren, glas: gemaakt van aangekochte glas | Doors, glass: made from purchased glass
34639908. Loodgieterswerk smeedstukken, nonferrous | Plumbing fixture forgings, nonferrous
37310107. Vuurtoren aanbestedingen, gebouw en reparatie | Lighthouse tenders, building and repairing
73890703. Laminatiedienst | Laminating service
75190104. Recreatieve busverhuur | Recreational bus leasing

Werken bij RAETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

  • Inventarismedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inventarismedewerker scan je alle goederen in de winkel of het magazijn. Zo heeft de winkel een overzicht van de goederen.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van RAETS in sociale netwerken
Look for responds of RAETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAETS. Laat een reactie achter voor RAETS. RAETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAETS. Leave a respond for RAETS. RAETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAETS op de google maps. Adres en contacten RAETS
Location of RAETS on the google maps. Address and contacts of RAETS

Andere gerelateerde bedrijven als come RAETS RAETS: ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | EDDY JANSSENS | De Wit Staalbouw BVBA | M. NUYTS | EVELYNE TERRYN

Other related companies as RAETS: ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | EDDY JANSSENS | De Wit Staalbouw BVBA | M. NUYTS | EVELYNE TERRYN

RAETS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01697357177. Het bedrijf RAETS bevindt zich op het adres: Nieuwdreef 78; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 661,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten.; Sanitary articles - Installation & Repair; Chimney sweeps.
De hoofdactiviteit van RAETS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAETS, openstaande posities, locatie van RAETS op de kaart.

RAETS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAETS, company assigned to the tax number BE01697357177. The company RAETS is located at the address: Nieuwdreef 78; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 661,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plumbing contractors. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten.; Sanitary articles - Installation & Repair; Chimney sweeps.
The main activity of RAETS is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RAETS is not available. You also can look at reviews of RAETS, open positions, location of RAETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAETS, employees, financial statistics.