KATHLEEN DE GREEF

Contactgegevens KATHLEEN DE GREEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATHLEEN DE GREEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATHLEEN DE GREEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOSMEER 1; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52223399 (+32-52223399) 52223399 (+32-52223399)

Fax (fax): +32 (57) 663-95-12 +32 (57) 663-95-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATHLEEN DE GREEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATHLEEN DE GREEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATHLEEN DE GREEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATHLEEN DE GREEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATHLEEN DE GREEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATHLEEN DE GREEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATHLEEN DE GREEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATHLEEN DE GREEF
Products information KATHLEEN DE GREEF

BTW identificatienummer (tax): BE06506622314
Ondernemingsnummer: 8275146484
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in KATHLEEN DE GREEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATHLEEN DE GREEF
(Get full report from official database of BE for KATHLEEN DE GREEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATHLEEN DE GREEF
Addition kinds of activities for KATHLEEN DE GREEF

239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
514501. Fontein leveringen | Fountain supplies
515903. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
28920203. Cordiet (explosief) | Cordite (explosive)
39490807. Ping-pong tafels | Ping-pong tables
82490101. Bouwbedrijf school | Construction operation school

Werken bij KATHLEEN DE GREEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATHLEEN DE GREEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATHLEEN DE GREEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATHLEEN DE GREEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Administratief bediende orderverwerking (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de cosmetica, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de orderafdeling. Welke taken omvatten je pakket? Ingave, controle en verwerking van data Genereren van rapporten uit het systeem Voorbereidend werk op vraag van het team Dagelijkse opvolging van e-mailverkeer Klantenvragen behandelen inzake registratie, order status, collateral shipments, ... Contacten zowel per mail als telefonisch met diverse interne en externe partijen/afdelingen

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

  • Zaalmedewerker (Jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

Zoek naar antwoorden van KATHLEEN DE GREEF in sociale netwerken
Look for responds of KATHLEEN DE GREEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATHLEEN DE GREEF. Laat een reactie achter voor KATHLEEN DE GREEF. KATHLEEN DE GREEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATHLEEN DE GREEF. Leave a respond for KATHLEEN DE GREEF. KATHLEEN DE GREEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATHLEEN DE GREEF op de google maps. Adres en contacten KATHLEEN DE GREEF
Location of KATHLEEN DE GREEF on the google maps. Address and contacts of KATHLEEN DE GREEF

Andere gerelateerde bedrijven als come KATHLEEN DE GREEF KATHLEEN DE GREEF: BRIDGE CLUB VEURNE | Jansens-Van Tigchelt | ELISABETH DE KINDER | DIDIER COCQUYT | DESCHRYVER BEA-TRIPHON NV

Other related companies as KATHLEEN DE GREEF: BRIDGE CLUB VEURNE | Jansens-Van Tigchelt | ELISABETH DE KINDER | DIDIER COCQUYT | DESCHRYVER BEA-TRIPHON NV

KATHLEEN DE GREEF is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATHLEEN DE GREEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06506622314. Het bedrijf KATHLEEN DE GREEF bevindt zich op het adres: VOSMEER 1; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KATHLEEN DE GREEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KATHLEEN DE GREEF is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATHLEEN DE GREEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATHLEEN DE GREEF, openstaande posities, locatie van KATHLEEN DE GREEF op de kaart.

KATHLEEN DE GREEF is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATHLEEN DE GREEF, company assigned to the tax number BE06506622314. The company KATHLEEN DE GREEF is located at the address: VOSMEER 1; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in KATHLEEN DE GREEF were not found.
The main activity of KATHLEEN DE GREEF is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KATHLEEN DE GREEF is not available. You also can look at reviews of KATHLEEN DE GREEF, open positions, location of KATHLEEN DE GREEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATHLEEN DE GREEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATHLEEN DE GREEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATHLEEN DE GREEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATHLEEN DE GREEF, employees, financial statistics.