JOثL DEBAISIEUX

Particuliere bedrijvenWatervervoer • JOثL DEBAISIEUX
Private companiesWater Transportation • JOثL DEBAISIEUX

Contactgegevens JOثL DEBAISIEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOثL DEBAISIEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOثL DEBAISIEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE JOLLAIN 54; 7620; BRUNEHAUT, België

Telefoon (phone): 69345066 (+32-69345066) 69345066 (+32-69345066)

Fax (fax): +32 (67) 486-67-46 +32 (67) 486-67-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOثL DEBAISIEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOثL DEBAISIEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOثL DEBAISIEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOثL DEBAISIEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOثL DEBAISIEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOثL DEBAISIEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOثL DEBAISIEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOثL DEBAISIEUX
Products information JOثL DEBAISIEUX

BTW identificatienummer (tax): BE04803466796
Ondernemingsnummer: 1420501708
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JOثL DEBAISIEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOثL DEBAISIEUX
(Get full report from official database of BE for JOثL DEBAISIEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOثL DEBAISIEUX
Addition kinds of activities for JOثL DEBAISIEUX

226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
809900. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
32290503. Tv-buisjes, glas | Tv tube blanks, glass
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
35470101. Billet molens | Billet mills
37320106. Tenders (kleine motorboten), bouw en reparatie | Tenders (small motor craft), building and repairing
42129904. Draying, lokaal: zonder opslag | Draying, local: without storage
51690702. Olieadditieven | Oil additives

Werken bij JOثL DEBAISIEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOثL DEBAISIEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOثL DEBAISIEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOثL DEBAISIEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van JOثL DEBAISIEUX in sociale netwerken
Look for responds of JOثL DEBAISIEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOثL DEBAISIEUX. Laat een reactie achter voor JOثL DEBAISIEUX. JOثL DEBAISIEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOثL DEBAISIEUX. Leave a respond for JOثL DEBAISIEUX. JOثL DEBAISIEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOثL DEBAISIEUX op de google maps. Adres en contacten JOثL DEBAISIEUX
Location of JOثL DEBAISIEUX on the google maps. Address and contacts of JOثL DEBAISIEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come JOثL DEBAISIEUX JOثL DEBAISIEUX: FLPAUL PEIFFER TRANSPORTS BVBA | Hair Design Wendy | Boite à Couture | Hoste BVBA | Home Way SPRL

Other related companies as JOثL DEBAISIEUX: FLPAUL PEIFFER TRANSPORTS BVBA | Hair Design Wendy | Boite à Couture | Hoste BVBA | Home Way SPRL

JOثL DEBAISIEUX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOثL DEBAISIEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04803466796. Het bedrijf JOثL DEBAISIEUX bevindt zich op het adres: RUE DE JOLLAIN 54; 7620; BRUNEHAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in JOثL DEBAISIEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOثL DEBAISIEUX is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOثL DEBAISIEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOثL DEBAISIEUX, openstaande posities, locatie van JOثL DEBAISIEUX op de kaart.

JOثL DEBAISIEUX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOثL DEBAISIEUX, company assigned to the tax number BE04803466796. The company JOثL DEBAISIEUX is located at the address: RUE DE JOLLAIN 54; 7620; BRUNEHAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in JOثL DEBAISIEUX were not found.
The main activity of JOثL DEBAISIEUX is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOثL DEBAISIEUX is not available. You also can look at reviews of JOثL DEBAISIEUX, open positions, location of JOثL DEBAISIEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOثL DEBAISIEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOثL DEBAISIEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOثL DEBAISIEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOثL DEBAISIEUX, employees, financial statistics.