Bonnarens R

Contactgegevens Bonnarens R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bonnarens R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bonnarens R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordstraat 185; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 09 25 (+32-052 47 09 25) 052 47 09 25 (+32-052 47 09 25)

Fax (fax): 052 47 96 51 (+32-052 47 96 51) 052 47 96 51 (+32-052 47 96 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bonnarens R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bonnarens R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bonnarens R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bonnarens R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bonnarens R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bonnarens R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bonnarens R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bonnarens R
Products information Bonnarens R

BTW identificatienummer (tax): BE02320007324
Ondernemingsnummer: 6669219970
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Bonnarens R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bonnarens R
(Get full report from official database of BE for Bonnarens R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bonnarens R
Addition kinds of activities for Bonnarens R

964104. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government
07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
08310108. Teaberries verzamelen | Teaberries gathering
20340304. Groenten, gevriesdroogd | Vegetables, freeze-dried
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
25150103. Matrassen, innerspring of boxspring | Mattresses, innerspring or box spring
59490101. Bruidsweefsels | Bridal fabrics
75490301. Sleepdienst, auto | Towing service, automotive

Werken bij Bonnarens R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bonnarens R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bonnarens R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bonnarens R. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten.

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Bonnarens R in sociale netwerken
Look for responds of Bonnarens R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bonnarens R. Laat een reactie achter voor Bonnarens R. Bonnarens R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bonnarens R. Leave a respond for Bonnarens R. Bonnarens R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bonnarens R op de google maps. Adres en contacten Bonnarens R
Location of Bonnarens R on the google maps. Address and contacts of Bonnarens R

Andere gerelateerde bedrijven als come Bonnarens R Bonnarens R: LE TOILETTE CHIEN & CHAT | VCLB CENTRUM | GARAGE VAN ROY-DE VRIES | FRANK VROMANT | Seitz S

Other related companies as Bonnarens R: LE TOILETTE CHIEN & CHAT | VCLB CENTRUM | GARAGE VAN ROY-DE VRIES | FRANK VROMANT | Seitz S

Bonnarens R is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bonnarens R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02320007324. Het bedrijf Bonnarens R bevindt zich op het adres: Noordstraat 185; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 233,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plumbing contractors. Producten gemaakt in Bonnarens R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bonnarens R is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bonnarens R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bonnarens R, openstaande posities, locatie van Bonnarens R op de kaart.

Bonnarens R is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bonnarens R, company assigned to the tax number BE02320007324. The company Bonnarens R is located at the address: Noordstraat 185; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 233,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plumbing contractors. Products created in Bonnarens R were not found.
The main activity of Bonnarens R is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bonnarens R is not available. You also can look at reviews of Bonnarens R, open positions, location of Bonnarens R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bonnarens R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bonnarens R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bonnarens R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bonnarens R, employees, financial statistics.