Bollansee J

Contactgegevens Bollansee J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bollansee J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bollansee J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heikantstraat 55; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 685 63 12 (+32-03 685 63 12) 03 685 63 12 (+32-03 685 63 12)

Fax (fax): 03 685 63 12 (+32-03 685 63 12) 03 685 63 12 (+32-03 685 63 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bollansee J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bollansee J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bollansee J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bollansee J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bollansee J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bollansee J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bollansee J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bollansee J
Products information Bollansee J

BTW identificatienummer (tax): BE06670593261
Ondernemingsnummer: 7328399658
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bollansee J
(Get full report from official database of BE for Bollansee J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bollansee J
Addition kinds of activities for Bollansee J

353107. Brekers, slijpmachines en dergelijke apparatuur | Crushers, grinders, and similar equipment
501200. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
35370208. Heftrucks | Forklift trucks
79991500. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides

Werken bij Bollansee J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bollansee J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bollansee J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bollansee J. Looking for open vacancies in other companies

  • Stekker / machinebediener verpakking (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het product Als de operator in pauze is of afwezig, zorg je ervoor dat de machine blijft draaien Je doet kleine instellingen en aanpassingen aan de machine waar nodig Je zorgt voor een nette omgeving en helpt je collega's waar nodig

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Nanny (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: t-interim Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van Bollansee J in sociale netwerken
Look for responds of Bollansee J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bollansee J. Laat een reactie achter voor Bollansee J. Bollansee J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bollansee J. Leave a respond for Bollansee J. Bollansee J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bollansee J op de google maps. Adres en contacten Bollansee J
Location of Bollansee J on the google maps. Address and contacts of Bollansee J

Andere gerelateerde bedrijven als come Bollansee J Bollansee J: Planet Europe NV | CATHERINE POUGIN | FE. MARON | Libert G | Appart RElations SA

Other related companies as Bollansee J: Planet Europe NV | CATHERINE POUGIN | FE. MARON | Libert G | Appart RElations SA

Bollansee J is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bollansee J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06670593261. Het bedrijf Bollansee J bevindt zich op het adres: Heikantstraat 55; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Bollansee J is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bollansee J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bollansee J, openstaande posities, locatie van Bollansee J op de kaart.

Bollansee J is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bollansee J, company assigned to the tax number BE06670593261. The company Bollansee J is located at the address: Heikantstraat 55; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plumbing contractors. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Bollansee J is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bollansee J is not available. You also can look at reviews of Bollansee J, open positions, location of Bollansee J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bollansee J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bollansee J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bollansee J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bollansee J, employees, financial statistics.