Bockstal C BVBA

Contactgegevens Bockstal C BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bockstal C BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bockstal C BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sanderusstraat 50; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 216 14 00 (+32-03 216 14 00) 03 216 14 00 (+32-03 216 14 00)

Fax (fax): 03 216 14 00 (+32-03 216 14 00) 03 216 14 00 (+32-03 216 14 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bockstal C BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bockstal C BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bockstal C BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bockstal C BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bockstal C BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bockstal C BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bockstal C BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bockstal C BVBA
Products information Bockstal C BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07149047851
Ondernemingsnummer: 3480438232
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Bockstal C BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bockstal C BVBA
(Get full report from official database of BE for Bockstal C BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bockstal C BVBA
Addition kinds of activities for Bockstal C BVBA

122101. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
203302. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
34460304. Lampposten, metaal | Lamp posts, metal
39110104. Medailles, kostbaar of halfedel metaal | Medals, precious or semiprecious metal
72990900. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
72991103. Kluisverhuur, behalve koelruimte | Locker rental, except cold storage

Werken bij Bockstal C BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bockstal C BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bockstal C BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bockstal C BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

  • Ervaren schrijnwerker - voltijds - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een polyvalente schrijnwerker met ervaring. Jouw taken zijn: Plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk Ondersteunen van andere teams indien nodig

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van Bockstal C BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bockstal C BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bockstal C BVBA. Laat een reactie achter voor Bockstal C BVBA. Bockstal C BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bockstal C BVBA. Leave a respond for Bockstal C BVBA. Bockstal C BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bockstal C BVBA op de google maps. Adres en contacten Bockstal C BVBA
Location of Bockstal C BVBA on the google maps. Address and contacts of Bockstal C BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bockstal C BVBA Bockstal C BVBA: KAREL BELMANS | PROEFBEDRIJF VOOR WITLOOF | CATHERINE BASSINE | FA. MAES | Empire du Meuble (L')

Other related companies as Bockstal C BVBA: KAREL BELMANS | PROEFBEDRIJF VOOR WITLOOF | CATHERINE BASSINE | FA. MAES | Empire du Meuble (L')

Bockstal C BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bockstal C BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07149047851. Het bedrijf Bockstal C BVBA bevindt zich op het adres: Sanderusstraat 50; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plumbing contractors. Producten gemaakt in Bockstal C BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bockstal C BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bockstal C BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bockstal C BVBA, openstaande posities, locatie van Bockstal C BVBA op de kaart.

Bockstal C BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bockstal C BVBA, company assigned to the tax number BE07149047851. The company Bockstal C BVBA is located at the address: Sanderusstraat 50; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plumbing contractors. Products created in Bockstal C BVBA were not found.
The main activity of Bockstal C BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bockstal C BVBA is not available. You also can look at reviews of Bockstal C BVBA, open positions, location of Bockstal C BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bockstal C BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bockstal C BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bockstal C BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bockstal C BVBA, employees, financial statistics.