KWEKERIJ WIJVERKENS

Contactgegevens KWEKERIJ WIJVERKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KWEKERIJ WIJVERKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KWEKERIJ WIJVERKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIJPAENSHOEK 47; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23565797 (+32-23565797) 23565797 (+32-23565797)

Fax (fax): +32 (67) 925-78-93 +32 (67) 925-78-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KWEKERIJ WIJVERKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KWEKERIJ WIJVERKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KWEKERIJ WIJVERKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KWEKERIJ WIJVERKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KWEKERIJ WIJVERKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KWEKERIJ WIJVERKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KWEKERIJ WIJVERKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KWEKERIJ WIJVERKENS
Products information KWEKERIJ WIJVERKENS

BTW identificatienummer (tax): BE02215362548
Ondernemingsnummer: 9670410156
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in KWEKERIJ WIJVERKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pluimveekwekers; Zuivelproducten and spijsolie Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KWEKERIJ WIJVERKENS
(Get full report from official database of BE for KWEKERIJ WIJVERKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KWEKERIJ WIJVERKENS
Addition kinds of activities for KWEKERIJ WIJVERKENS

329999. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
382400. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
35550201. Platen, metaal: graveurs ' | Plates, metal: engravers'
36790109. Rheostaten, voor elektronische eindproducten | Rheostats, for electronic end products
39429901. Gevulde speelgoed, inclusief dieren | Stuffed toys, including animals
39990207. Pruiken, met inbegrip van poppruiken, toupees of wiglets | Wigs, including doll wigs, toupees, or wiglets
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'

Werken bij KWEKERIJ WIJVERKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KWEKERIJ WIJVERKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KWEKERIJ WIJVERKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KWEKERIJ WIJVERKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Magazijnier brouwerij (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij zijn we op zoek naar een magazijnier. Smaakt deze job naar meer, lees dan snel verder: Wat behoort er tot jouw takenpakket: Het correct afnemen van volle paletten bier die uit de afvulzaal komen, je plaatst deze vervolgens op hun juiste locatie Klaarzetten van bestellingen. Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck Bedienen van klanten in de drive-inn Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Verkoopsters groenten & fruit regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verkoopt groenten en fruit aan individuele klanten. Je stalt de producten volgens de regels en op een aantrekkelijke manier uit. Je weegt en verpakt groenten en fruit. Je informeert de klanten over de producten. Je werkt binnen in een geklimatiseerde winkel, het werk is voornamelijk rechtstaand. Je loopt af en aan in de winkel en de voorraadruimte. Soms verplaats je ook zware lasten. De eerste weken zal je ook tewerkgesteld worden in de omliggende gemeenten

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • CAD Designer - Burgerlijke Bouwkunde (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Unit Civil & Tracks (DESIGN CIVIL ENGINEERING) is verantwoordelijk voor het ontwerpen van hydraulische, geotechnische, beton- en staalstructuren, bruggen, tunnels en gebouwen in diverse stadia van haalbaarheidsstudies en bouwaanvraagplannen tot detailstudies voor bestekken. Binnen de dienst wordt in de uitwerking van deze studies ondersteuning geboden met betrekking tot grondonderzoek en geologie, hydraulica, saneringen, grondwerken en de milieutechnische aspecten en worden ook specifieke competenties uitgebouwd zoals strukturele brandveiligheid, tunnelveiligheid (ventilatie) en HVAC in relatie tot de ontworpen infrastructuur. De dienst staat eveneens de dienst ook in voor de technische ondersteuning tijdens de werken in uitvoering. Tuc Rail is gelegen rechtover het Zuid-station Brussel. Zeer gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer. • Je ondersteunt de Design Engineer bij de studie en het ontwerp van civieltechnische bouwwerken in verschillende projectfases (van haalbaarheidsstudie tot detailstudie en as built). • Je stelt plannen en 3D-modellen van de projecten op: structuren, wapeningen, hydraulica, geotechniek en stukplannen voor aanbestedingen van civieltechnische bouwwerken zoals bruggen, viaducten, spooronderdoorgangen, steunconstructies, tunnels en technische gebouwen. • Je bent verantwoordelijke voor de integratie van je ontwerpen in de omgeving en met andere disciplines zoals sporen, bovenleiding en seininrichting. • Je werkt binnen het kader van de BIM-principes (Building Information Model). • Je analyseert en zoekt mee naar oplossingen bij eventuele problemen bij het ontwerpen van plannen. • Je controleert de plannen van derden (3D-modellen, bekistings- en wapeningsplannen, werkhuisplannen,…). • Je stelt de hoeveelheden op voor de meetstaten die deel uitmaken van de bestekken voor de aanbestedingen. Profiel • Je bent bachelor of je hebt net je Master in de Industriële Wetenschappen (optie bouwkunde) behaald en bent op zoek naar een eerste professionele ervaring • Je hebt een doorgedreven kennis in bouwkunde: burgerlijke bouwkunde, architectuur, technische gebouwen, hydraulische werken • Je hebt een eerste ervaring als CAD Designer civil engineering • Je bent leergierig en nauwkeurig • Je bent communicatief, pragmatisch en een echte teamplayer • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt. • Je hebt een goede kennis van AutoCAD (2D en 3D) • Kennis van AutoCAD Civil 3D een/of Revit is een pluspunt • Kennis van BIM is een meerwaarde Aanbod •Een contract van onbepaalde duur •Een aantrekkelijk salaris en een bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties •Groeps- en hospitalisatieverzekering •Maaltijdcheques •Dertien compensatieverlofdagen (bij voltijds uurrooster) •Carrièreplan met opleidingen •Voordelige tarieven voor de verplaatsingen met de trein Interesse? Klik dan nu op de rode sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief. 

Zoek naar antwoorden van KWEKERIJ WIJVERKENS in sociale netwerken
Look for responds of KWEKERIJ WIJVERKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KWEKERIJ WIJVERKENS. Laat een reactie achter voor KWEKERIJ WIJVERKENS. KWEKERIJ WIJVERKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KWEKERIJ WIJVERKENS. Leave a respond for KWEKERIJ WIJVERKENS. KWEKERIJ WIJVERKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KWEKERIJ WIJVERKENS op de google maps. Adres en contacten KWEKERIJ WIJVERKENS
Location of KWEKERIJ WIJVERKENS on the google maps. Address and contacts of KWEKERIJ WIJVERKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come KWEKERIJ WIJVERKENS KWEKERIJ WIJVERKENS: Baugnies L | RENMANS | Ch?telain SPRL | SINGLE STAR | Sima SA

Other related companies as KWEKERIJ WIJVERKENS: Baugnies L | RENMANS | Ch?telain SPRL | SINGLE STAR | Sima SA

KWEKERIJ WIJVERKENS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KWEKERIJ WIJVERKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02215362548. Het bedrijf KWEKERIJ WIJVERKENS bevindt zich op het adres: PIJPAENSHOEK 47; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pluimveekwekers; Zuivelproducten and spijsolie Gh. Producten gemaakt in KWEKERIJ WIJVERKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KWEKERIJ WIJVERKENS is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KWEKERIJ WIJVERKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KWEKERIJ WIJVERKENS, openstaande posities, locatie van KWEKERIJ WIJVERKENS op de kaart.

KWEKERIJ WIJVERKENS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is KWEKERIJ WIJVERKENS, company assigned to the tax number BE02215362548. The company KWEKERIJ WIJVERKENS is located at the address: PIJPAENSHOEK 47; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pluimveekwekers; Zuivelproducten and spijsolie Gh. Products created in KWEKERIJ WIJVERKENS were not found.
The main activity of KWEKERIJ WIJVERKENS is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KWEKERIJ WIJVERKENS is not available. You also can look at reviews of KWEKERIJ WIJVERKENS, open positions, location of KWEKERIJ WIJVERKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KWEKERIJ WIJVERKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KWEKERIJ WIJVERKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KWEKERIJ WIJVERKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KWEKERIJ WIJVERKENS, employees, financial statistics.