GEERT CASIER

Contactgegevens GEERT CASIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT CASIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT CASIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MOLENSTRAAT 165; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56412083 (+32-56412083) 56412083 (+32-56412083)

Fax (fax): +32 (53) 626-70-47 +32 (53) 626-70-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT CASIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT CASIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT CASIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT CASIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT CASIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT CASIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT CASIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT CASIER
Products information GEERT CASIER

BTW identificatienummer (tax): BE08207305908
Ondernemingsnummer: 1169189453
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in GEERT CASIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pluimveekwekers; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT CASIER
(Get full report from official database of BE for GEERT CASIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT CASIER
Addition kinds of activities for GEERT CASIER

20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
30110305. Tread rubber, Camelback voor het terugtrekken van de band | Tread rubber, camelback for tire retreading
35520213. Slashing machines, textiel | Slashing machines, textile
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
59129900. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec

Werken bij GEERT CASIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT CASIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT CASIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT CASIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde schilder, dit voor binnenschilderwerken.

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

    Type: Vaste Job

    Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

Zoek naar antwoorden van GEERT CASIER in sociale netwerken
Look for responds of GEERT CASIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT CASIER. Laat een reactie achter voor GEERT CASIER. GEERT CASIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT CASIER. Leave a respond for GEERT CASIER. GEERT CASIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT CASIER op de google maps. Adres en contacten GEERT CASIER
Location of GEERT CASIER on the google maps. Address and contacts of GEERT CASIER

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT CASIER GEERT CASIER: HUIS CINDERELLA | COIFFURE GUSTAAF | ALMECO STEIGERS | L.D. DESIGN | JOHAN STORM

Other related companies as GEERT CASIER: HUIS CINDERELLA | COIFFURE GUSTAAF | ALMECO STEIGERS | L.D. DESIGN | JOHAN STORM

GEERT CASIER is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT CASIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207305908. Het bedrijf GEERT CASIER bevindt zich op het adres: GROTE MOLENSTRAAT 165; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pluimveekwekers; Rundveehouders. Producten gemaakt in GEERT CASIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT CASIER is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT CASIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT CASIER, openstaande posities, locatie van GEERT CASIER op de kaart.

GEERT CASIER is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT CASIER, company assigned to the tax number BE08207305908. The company GEERT CASIER is located at the address: GROTE MOLENSTRAAT 165; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pluimveekwekers; Rundveehouders. Products created in GEERT CASIER were not found.
The main activity of GEERT CASIER is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT CASIER is not available. You also can look at reviews of GEERT CASIER, open positions, location of GEERT CASIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT CASIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT CASIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT CASIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT CASIER, employees, financial statistics.