POMANEL CUVELIER ANDR?

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • POMANEL CUVELIER ANDR?
Private companiesOil and Gas Extraction • POMANEL CUVELIER ANDR?

Contactgegevens POMANEL CUVELIER ANDR?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMANEL CUVELIER ANDR?: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMANEL CUVELIER ANDR?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FRONTI?RE 403; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65652556 (+32-65652556) 65652556 (+32-65652556)

Fax (fax): +32 (84) 351-36-13 +32 (84) 351-36-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMANEL CUVELIER ANDR?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMANEL CUVELIER ANDR?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMANEL CUVELIER ANDR?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMANEL CUVELIER ANDR?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMANEL CUVELIER ANDR?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMANEL CUVELIER ANDR?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMANEL CUVELIER ANDR?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMANEL CUVELIER ANDR?
Products information POMANEL CUVELIER ANDR?

BTW identificatienummer (tax): BE02132690429
Ondernemingsnummer: 4765838623
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in POMANEL CUVELIER ANDR? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pluimveekwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMANEL CUVELIER ANDR?
(Get full report from official database of BE for POMANEL CUVELIER ANDR?)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMANEL CUVELIER ANDR?
Addition kinds of activities for POMANEL CUVELIER ANDR?

3131. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
14999909. Greensand mijnbouw | Greensand mining
15220105. Hotel / motel, nieuwbouw | Hotel/motel, new construction
16229904. Viaductconstructie | Viaduct construction
79991600. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services

Werken bij POMANEL CUVELIER ANDR?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMANEL CUVELIER ANDR?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMANEL CUVELIER ANDR?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMANEL CUVELIER ANDR?. Looking for open vacancies in other companies

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

Zoek naar antwoorden van POMANEL CUVELIER ANDR? in sociale netwerken
Look for responds of POMANEL CUVELIER ANDR? in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMANEL CUVELIER ANDR?. Laat een reactie achter voor POMANEL CUVELIER ANDR?. POMANEL CUVELIER ANDR? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMANEL CUVELIER ANDR?. Leave a respond for POMANEL CUVELIER ANDR?. POMANEL CUVELIER ANDR? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMANEL CUVELIER ANDR? op de google maps. Adres en contacten POMANEL CUVELIER ANDR?
Location of POMANEL CUVELIER ANDR? on the google maps. Address and contacts of POMANEL CUVELIER ANDR?

Andere gerelateerde bedrijven als come POMANEL CUVELIER ANDR? POMANEL CUVELIER ANDR?: Heritage Buildings NV | Lambert J-P | J.C. NIVELLES | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | LIESBET GEUSENS

Other related companies as POMANEL CUVELIER ANDR?: Heritage Buildings NV | Lambert J-P | J.C. NIVELLES | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | LIESBET GEUSENS

POMANEL CUVELIER ANDR? is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMANEL CUVELIER ANDR?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02132690429. Het bedrijf POMANEL CUVELIER ANDR? bevindt zich op het adres: RUE DE LA FRONTI?RE 403; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pluimveekwekers. Producten gemaakt in POMANEL CUVELIER ANDR? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POMANEL CUVELIER ANDR? is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMANEL CUVELIER ANDR? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMANEL CUVELIER ANDR?, openstaande posities, locatie van POMANEL CUVELIER ANDR? op de kaart.

POMANEL CUVELIER ANDR? is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMANEL CUVELIER ANDR?, company assigned to the tax number BE02132690429. The company POMANEL CUVELIER ANDR? is located at the address: RUE DE LA FRONTI?RE 403; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pluimveekwekers. Products created in POMANEL CUVELIER ANDR? were not found.
The main activity of POMANEL CUVELIER ANDR? is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of POMANEL CUVELIER ANDR? is not available. You also can look at reviews of POMANEL CUVELIER ANDR?, open positions, location of POMANEL CUVELIER ANDR? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMANEL CUVELIER ANDR?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMANEL CUVELIER ANDR?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMANEL CUVELIER ANDR?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMANEL CUVELIER ANDR?, employees, financial statistics.