LOUIS DE HERDT

Contactgegevens LOUIS DE HERDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS DE HERDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS DE HERDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAARSTRAAT 40; 2520; RANST, België

Telefoon (phone): 34855976 (+32-34855976) 34855976 (+32-34855976)

Fax (fax): +32 (61) 970-57-34 +32 (61) 970-57-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS DE HERDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS DE HERDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS DE HERDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS DE HERDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS DE HERDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS DE HERDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS DE HERDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS DE HERDT
Products information LOUIS DE HERDT

BTW identificatienummer (tax): BE07979614257
Ondernemingsnummer: 5242645263
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LOUIS DE HERDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pluimveekwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS DE HERDT
(Get full report from official database of BE for LOUIS DE HERDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS DE HERDT
Addition kinds of activities for LOUIS DE HERDT

142299. Gebroken en gebroken kalksteen, anders | Crushed and broken limestone, nec
792206. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services
23990201. Horse dekens | Horse blankets
28190914. Kwikchloriden | Mercury chlorides
32419903. Portland cement | Portland cement
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
50510405. Tin en tin basismetalen, vormen, formulieren, enz., Nec | Tin and tin base metals, shapes, forms, etc., nec

Werken bij LOUIS DE HERDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS DE HERDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS DE HERDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS DE HERDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van LOUIS DE HERDT in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS DE HERDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS DE HERDT. Laat een reactie achter voor LOUIS DE HERDT. LOUIS DE HERDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS DE HERDT. Leave a respond for LOUIS DE HERDT. LOUIS DE HERDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS DE HERDT op de google maps. Adres en contacten LOUIS DE HERDT
Location of LOUIS DE HERDT on the google maps. Address and contacts of LOUIS DE HERDT

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS DE HERDT LOUIS DE HERDT: SCHRIJNWERKERIJ ACKE | De Voogt P | Boulet-Bultot-Navaux Co scc | ORTHOPEDIE ORTHOVANO | LEON RADERMECKER

Other related companies as LOUIS DE HERDT: SCHRIJNWERKERIJ ACKE | De Voogt P | Boulet-Bultot-Navaux Co scc | ORTHOPEDIE ORTHOVANO | LEON RADERMECKER

LOUIS DE HERDT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS DE HERDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979614257. Het bedrijf LOUIS DE HERDT bevindt zich op het adres: LAARSTRAAT 40; 2520; RANST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 798,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pluimveekwekers. Producten gemaakt in LOUIS DE HERDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS DE HERDT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS DE HERDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS DE HERDT, openstaande posities, locatie van LOUIS DE HERDT op de kaart.

LOUIS DE HERDT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS DE HERDT, company assigned to the tax number BE07979614257. The company LOUIS DE HERDT is located at the address: LAARSTRAAT 40; 2520; RANST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 798,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pluimveekwekers. Products created in LOUIS DE HERDT were not found.
The main activity of LOUIS DE HERDT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS DE HERDT is not available. You also can look at reviews of LOUIS DE HERDT, open positions, location of LOUIS DE HERDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS DE HERDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS DE HERDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS DE HERDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS DE HERDT, employees, financial statistics.