LIVINUS DE HAINAUT

Contactgegevens LIVINUS DE HAINAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIVINUS DE HAINAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIVINUS DE HAINAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERENHOEK 9; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53623067 (+32-53623067) 53623067 (+32-53623067)

Fax (fax): +32 (13) 734-28-54 +32 (13) 734-28-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIVINUS DE HAINAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIVINUS DE HAINAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIVINUS DE HAINAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIVINUS DE HAINAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIVINUS DE HAINAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIVINUS DE HAINAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIVINUS DE HAINAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIVINUS DE HAINAUT
Products information LIVINUS DE HAINAUT

BTW identificatienummer (tax): BE03053344726
Ondernemingsnummer: 8314422607
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LIVINUS DE HAINAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pluimveekwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIVINUS DE HAINAUT
(Get full report from official database of BE for LIVINUS DE HAINAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIVINUS DE HAINAUT
Addition kinds of activities for LIVINUS DE HAINAUT

16110205. Recurfacing contractant | Resurfacing contractor
22979902. Lint, nonwoven (garen gebonden door plastic) | Ribbon, nonwoven (yarn bonded by plastic)
35350000. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
54319900. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
59630200. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales
75499902. Brandstofsysteem conversie, auto | Fuel system conversion, automotive

Werken bij LIVINUS DE HAINAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIVINUS DE HAINAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIVINUS DE HAINAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIVINUS DE HAINAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Freelance Content Coordinator (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: GREENPEACE BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance Content Coordinator Vacature - 24 augustus, 2018 Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace. Purpose of the job Planet 4 (P4) is Greenpeace’s new global engagement platform (based on a CMS) where we interact with our supporters and activists. The goal of Planet 4 is to drive people to action. Greenpeace content needs to invite participation to deliver on the promise of people power. The P4 content coordination is a key role within the implementation and ongoing maintenance of Greenpeace's new engagement platform, Planet 4. Your main focus is to present Greenpeace content in a simple, straightforward manner so that it appeals to supporters and drive them to take actions. To achieve this, you will have to firstly write a new content strategy and then collect, coordinate, rewrite and remix content to make it shorter and more engaging for the Greenpeace website, using appropriate tone and attitude documentation to help Greenpeace online content. Main Responsibilities Work collaboratively with stakeholders to ensure created content accurately represents Greenpeace issues and campaigns Audit & map out current content of Greenpeace website (Sitemap) and set up new taxonomy Write a P4 content strategy Master the new Wordpress--based greenpeace platform and mentor others to do so Recommend SEO compliant Taxonomy and URL construction Create example content that follows the Greenpeace Content Model Rewrite blogs and articles to facilitate consumption Look after archived content Write best practices documentation Collect, edit and write content In collaboration with the digital lead create new digital and visual content Choose the best images to illustrate the website

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van LIVINUS DE HAINAUT in sociale netwerken
Look for responds of LIVINUS DE HAINAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIVINUS DE HAINAUT. Laat een reactie achter voor LIVINUS DE HAINAUT. LIVINUS DE HAINAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIVINUS DE HAINAUT. Leave a respond for LIVINUS DE HAINAUT. LIVINUS DE HAINAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIVINUS DE HAINAUT op de google maps. Adres en contacten LIVINUS DE HAINAUT
Location of LIVINUS DE HAINAUT on the google maps. Address and contacts of LIVINUS DE HAINAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come LIVINUS DE HAINAUT LIVINUS DE HAINAUT: FLHORETO-EXPO ASS. MOMENTANEE | VVW-BLANKENBERGE | ARTISTIC FLOWERS | Chapelle J P | Carrera

Other related companies as LIVINUS DE HAINAUT: FLHORETO-EXPO ASS. MOMENTANEE | VVW-BLANKENBERGE | ARTISTIC FLOWERS | Chapelle J P | Carrera

LIVINUS DE HAINAUT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIVINUS DE HAINAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03053344726. Het bedrijf LIVINUS DE HAINAUT bevindt zich op het adres: BERENHOEK 9; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 654,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pluimveekwekers. Producten gemaakt in LIVINUS DE HAINAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIVINUS DE HAINAUT is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIVINUS DE HAINAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIVINUS DE HAINAUT, openstaande posities, locatie van LIVINUS DE HAINAUT op de kaart.

LIVINUS DE HAINAUT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIVINUS DE HAINAUT, company assigned to the tax number BE03053344726. The company LIVINUS DE HAINAUT is located at the address: BERENHOEK 9; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 654,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pluimveekwekers. Products created in LIVINUS DE HAINAUT were not found.
The main activity of LIVINUS DE HAINAUT is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIVINUS DE HAINAUT is not available. You also can look at reviews of LIVINUS DE HAINAUT, open positions, location of LIVINUS DE HAINAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIVINUS DE HAINAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIVINUS DE HAINAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIVINUS DE HAINAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIVINUS DE HAINAUT, employees, financial statistics.