AUGUST VAN LOOCK

Contactgegevens AUGUST VAN LOOCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUGUST VAN LOOCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUGUST VAN LOOCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 73; 2240; ZANDHOVEN, België

Telefoon (phone): 34843123 (+32-34843123) 34843123 (+32-34843123)

Fax (fax): +32 (51) 204-38-51 +32 (51) 204-38-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUGUST VAN LOOCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUGUST VAN LOOCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUGUST VAN LOOCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUGUST VAN LOOCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUGUST VAN LOOCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUGUST VAN LOOCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUGUST VAN LOOCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUGUST VAN LOOCK
Products information AUGUST VAN LOOCK

BTW identificatienummer (tax): BE05457153320
Ondernemingsnummer: 9224090576
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in AUGUST VAN LOOCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pluimveekwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUGUST VAN LOOCK
(Get full report from official database of BE for AUGUST VAN LOOCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUGUST VAN LOOCK
Addition kinds of activities for AUGUST VAN LOOCK

581202. Ijs, frisdrank en frisdrankfonteinen | Ice cream, soft drink and soda fountain stands
02140204. Wolproductie | Wool production
30869902. Bekers en platen, schuimplastic | Cups and plates, foamed plastics
34690103. Keukengerei, huishouden: Metalen, behalve gegoten | Utensils, household: metal, except cast
73239900. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec

Werken bij AUGUST VAN LOOCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUGUST VAN LOOCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUGUST VAN LOOCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUGUST VAN LOOCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Monteur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

Zoek naar antwoorden van AUGUST VAN LOOCK in sociale netwerken
Look for responds of AUGUST VAN LOOCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUGUST VAN LOOCK. Laat een reactie achter voor AUGUST VAN LOOCK. AUGUST VAN LOOCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUGUST VAN LOOCK. Leave a respond for AUGUST VAN LOOCK. AUGUST VAN LOOCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUGUST VAN LOOCK op de google maps. Adres en contacten AUGUST VAN LOOCK
Location of AUGUST VAN LOOCK on the google maps. Address and contacts of AUGUST VAN LOOCK

Andere gerelateerde bedrijven als come AUGUST VAN LOOCK AUGUST VAN LOOCK: D.P.L. | SNOOKER GREENFIELDS | MARCEL FELTEN | Van Den Broeck & Partners Accountantskantoor NV | DELIGHT INFORMATION SYST CV

Other related companies as AUGUST VAN LOOCK: D.P.L. | SNOOKER GREENFIELDS | MARCEL FELTEN | Van Den Broeck & Partners Accountantskantoor NV | DELIGHT INFORMATION SYST CV

AUGUST VAN LOOCK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUGUST VAN LOOCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05457153320. Het bedrijf AUGUST VAN LOOCK bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 73; 2240; ZANDHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pluimveekwekers. Producten gemaakt in AUGUST VAN LOOCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUGUST VAN LOOCK is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUGUST VAN LOOCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUGUST VAN LOOCK, openstaande posities, locatie van AUGUST VAN LOOCK op de kaart.

AUGUST VAN LOOCK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUGUST VAN LOOCK, company assigned to the tax number BE05457153320. The company AUGUST VAN LOOCK is located at the address: LANGESTRAAT 73; 2240; ZANDHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pluimveekwekers. Products created in AUGUST VAN LOOCK were not found.
The main activity of AUGUST VAN LOOCK is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUGUST VAN LOOCK is not available. You also can look at reviews of AUGUST VAN LOOCK, open positions, location of AUGUST VAN LOOCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUGUST VAN LOOCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUGUST VAN LOOCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUGUST VAN LOOCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUGUST VAN LOOCK, employees, financial statistics.