BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI
Private companiesPaper and Allied Products • BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI

Contactgegevens BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEG NAAR ZWARTBERG 46; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 89386652 (+32-89386652) 89386652 (+32-89386652)

Fax (fax): +32 (12) 509-34-46 +32 (12) 509-34-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI
Products information BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI

BTW identificatienummer (tax): BE08845611572
Ondernemingsnummer: 9106811523
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Installation & Entretien: Plomberie.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI
(Get full report from official database of BE for BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI
Addition kinds of activities for BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI

9721. Internationale zaken | International affairs
911102. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local
22999905. Hand geweven stoffen | Hand woven fabrics
32310402. Isolatie-eenheden, dubbelglas: vervaardigd uit gekochte glas | Insulating units, multiple-glazed: made from purchased glass
56210103. Kledingwinkels | Dress shops
57130000. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
73520000. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
76991203. horseshoeing | Horseshoeing
86410200. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations

Werken bij BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

Zoek naar antwoorden van BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI in sociale netwerken
Look for responds of BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI. Laat een reactie achter voor BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI. BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI. Leave a respond for BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI. BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI op de google maps. Adres en contacten BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI
Location of BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI on the google maps. Address and contacts of BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI

Andere gerelateerde bedrijven als come BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI: MIEKE WIJNEN SCHOOFS | GIORGIO DENTICE | LEONIDAS | FA. ARROBA | FRANS-ANDR? BOOGERS

Other related companies as BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI: MIEKE WIJNEN SCHOOFS | GIORGIO DENTICE | LEONIDAS | FA. ARROBA | FRANS-ANDR? BOOGERS

BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845611572. Het bedrijf BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI bevindt zich op het adres: WEG NAAR ZWARTBERG 46; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI, openstaande posities, locatie van BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI op de kaart.

BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI, company assigned to the tax number BE08845611572. The company BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI is located at the address: WEG NAAR ZWARTBERG 46; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Installation & Entretien: Plomberie.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI is not available. You also can look at reviews of BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI, open positions, location of BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAD- & KEUKENSTUDIO DOZI, employees, financial statistics.