DE DAKCENTRALE

Contactgegevens DE DAKCENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE DAKCENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE DAKCENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE BISTHOVENLEI 84; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33251516 (+32-33251516) 33251516 (+32-33251516)

Fax (fax): +32 (67) 693-14-14 +32 (67) 693-14-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE DAKCENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE DAKCENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE DAKCENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE DAKCENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE DAKCENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE DAKCENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE DAKCENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE DAKCENTRALE
Products information DE DAKCENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE05383270263
Ondernemingsnummer: 2957214355
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activit茅s: Construction & R茅paration de Chemin茅es.. Constructions: Voies d'Acc猫s, Terrasses.. Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activit茅s: Entrepreneurs en R茅novation.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture, Lucarnes & Lanterneaux.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Construction de maisons. Mat茅riaux de construction Construction de rev锚tements and voies d'acc猫s r茅sidentiels. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE DAKCENTRALE
(Get full report from official database of BE for DE DAKCENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE DAKCENTRALE
Addition kinds of activities for DE DAKCENTRALE

20990600. Suiker | Sugar
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
35550500. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
50820101. straatstenen | Pavers
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec

Werken bij DE DAKCENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE DAKCENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE DAKCENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE DAKCENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een bekister / timmerman.  Werven regio Aarschot - Leuven Traditionele bekistingen 

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

Zoek naar antwoorden van DE DAKCENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of DE DAKCENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE DAKCENTRALE. Laat een reactie achter voor DE DAKCENTRALE. DE DAKCENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE DAKCENTRALE. Leave a respond for DE DAKCENTRALE. DE DAKCENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE DAKCENTRALE op de google maps. Adres en contacten DE DAKCENTRALE
Location of DE DAKCENTRALE on the google maps. Address and contacts of DE DAKCENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE DAKCENTRALE DE DAKCENTRALE: FLLANNUTTI SA | Jean-Claude | BEL'HAIR | ANGELUS BROCHOVEN | CAFE DE VIJFHOEK

Other related companies as DE DAKCENTRALE: FLLANNUTTI SA | Jean-Claude | BEL'HAIR | ANGELUS BROCHOVEN | CAFE DE VIJFHOEK

DE DAKCENTRALE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE DAKCENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05383270263. Het bedrijf DE DAKCENTRALE bevindt zich op het adres: DE BISTHOVENLEI 84; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Construction de maisons. Mat茅riaux de construction Construction de rev锚tements and voies d'acc猫s r茅sidentiels. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Activit茅s: Construction & R茅paration de Chemin茅es.. Constructions: Voies d'Acc猫s, Terrasses.. Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activit茅s: Entrepreneurs en R茅novation.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture, Lucarnes & Lanterneaux..
De hoofdactiviteit van DE DAKCENTRALE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE DAKCENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE DAKCENTRALE, openstaande posities, locatie van DE DAKCENTRALE op de kaart.

DE DAKCENTRALE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE DAKCENTRALE, company assigned to the tax number BE05383270263. The company DE DAKCENTRALE is located at the address: DE BISTHOVENLEI 84; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Construction de maisons. Mat茅riaux de construction Construction de rev锚tements and voies d'acc猫s r茅sidentiels. Charpentes and couvertures. List of products are Activit茅s: Construction & R茅paration de Chemin茅es.. Constructions: Voies d'Acc猫s, Terrasses.. Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activit茅s: Entrepreneurs en R茅novation.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture, Lucarnes & Lanterneaux..
The main activity of DE DAKCENTRALE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE DAKCENTRALE is not available. You also can look at reviews of DE DAKCENTRALE, open positions, location of DE DAKCENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE DAKCENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE DAKCENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE DAKCENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE DAKCENTRALE, employees, financial statistics.