TERLY ET CIE

Contactgegevens TERLY ET CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TERLY ET CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TERLY ET CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERNAND LACROIX 28; 4520; ANTHEIT, België

Telefoon (phone): 85240820 (+32-85240820) 85240820 (+32-85240820)

Fax (fax): +32 (55) 821-80-74 +32 (55) 821-80-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TERLY ET CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TERLY ET CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TERLY ET CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TERLY ET CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TERLY ET CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TERLY ET CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TERLY ET CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TERLY ET CIE
Products information TERLY ET CIE

BTW identificatienummer (tax): BE08455047607
Ondernemingsnummer: 8331726074
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activit茅s: Mise en Conformit茅 Electrique, Interphones & Vid茅ophones, D茅pannage de l'Equipement Electrique, Syst猫mes de Chauffage Electrique, C?blage Electrique, Montage Electrique.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage au Mazout, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation du Gaz, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation d'Equipements Sanitaires, Plomberie, Chauffagistes, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Chaudi猫res, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Salles de Bains, Chauffage Central Domestique, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Installation de Chauffage Central. Services: Devis Gratuit.. Produits & Activit茅s: B?timents R茅sidentiels, Restauration, Canalisations, Constructions en bois, Entrepreneurs en R茅novation. Services: Garanties, R茅f茅rences Disponibles, Qualifications Professionnelles, Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Construction de maisons. Installation 茅lectrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TERLY ET CIE
(Get full report from official database of BE for TERLY ET CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TERLY ET CIE
Addition kinds of activities for TERLY ET CIE

239905. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
922300. Correctionele instellingen | Correctional institutions
10619900. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
22810300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
50630103. Elektrische transmissie apparatuur | Power transmission equipment, electric

Werken bij TERLY ET CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TERLY ET CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TERLY ET CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TERLY ET CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zingem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

Zoek naar antwoorden van TERLY ET CIE in sociale netwerken
Look for responds of TERLY ET CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TERLY ET CIE. Laat een reactie achter voor TERLY ET CIE. TERLY ET CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TERLY ET CIE. Leave a respond for TERLY ET CIE. TERLY ET CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TERLY ET CIE op de google maps. Adres en contacten TERLY ET CIE
Location of TERLY ET CIE on the google maps. Address and contacts of TERLY ET CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come TERLY ET CIE TERLY ET CIE: COIFFURE ANITA | Sports Company | Horst L. | BERGMANS | BERNARD D'HEYGERE

Other related companies as TERLY ET CIE: COIFFURE ANITA | Sports Company | Horst L. | BERGMANS | BERNARD D'HEYGERE

TERLY ET CIE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TERLY ET CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08455047607. Het bedrijf TERLY ET CIE bevindt zich op het adres: RUE FERNAND LACROIX 28; 4520; ANTHEIT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 297,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Construction de maisons. Installation 茅lectrique industrielle. Lijst met producten zijn Activit茅s: Mise en Conformit茅 Electrique, Interphones & Vid茅ophones, D茅pannage de l'Equipement Electrique, Syst猫mes de Chauffage Electrique, C?blage Electrique, Montage Electrique.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage au Mazout, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation du Gaz, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation d'Equipements Sanitaires, Plomberie, Chauffagistes, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Chaudi猫res, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Salles de Bains, Chauffage Central Domestique, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Installation de Chauffage Central. Services: Devis Gratuit.. Produits & Activit茅s: B?timents R茅sidentiels, Restauration, Canalisations, Constructions en bois, Entrepreneurs en R茅novation. Services: Garanties, R茅f茅rences Disponibles, Qualifications Professionnelles, Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van TERLY ET CIE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TERLY ET CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TERLY ET CIE, openstaande posities, locatie van TERLY ET CIE op de kaart.

TERLY ET CIE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TERLY ET CIE, company assigned to the tax number BE08455047607. The company TERLY ET CIE is located at the address: RUE FERNAND LACROIX 28; 4520; ANTHEIT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 297,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Construction de maisons. Installation 茅lectrique industrielle. List of products are Activit茅s: Mise en Conformit茅 Electrique, Interphones & Vid茅ophones, D茅pannage de l'Equipement Electrique, Syst猫mes de Chauffage Electrique, C?blage Electrique, Montage Electrique.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage au Mazout, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation du Gaz, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation d'Equipements Sanitaires, Plomberie, Chauffagistes, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Chaudi猫res, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Salles de Bains, Chauffage Central Domestique, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Installation de Chauffage Central. Services: Devis Gratuit.. Produits & Activit茅s: B?timents R茅sidentiels, Restauration, Canalisations, Constructions en bois, Entrepreneurs en R茅novation. Services: Garanties, R茅f茅rences Disponibles, Qualifications Professionnelles, Devis Gratuit..
The main activity of TERLY ET CIE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TERLY ET CIE is not available. You also can look at reviews of TERLY ET CIE, open positions, location of TERLY ET CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TERLY ET CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TERLY ET CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TERLY ET CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TERLY ET CIE, employees, financial statistics.