ROUFOSSE

Contactgegevens ROUFOSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUFOSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUFOSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NOUVEAU MONDE 57; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87531343 (+32-87531343) 87531343 (+32-87531343)

Fax (fax): +32 (57) 102-80-52 +32 (57) 102-80-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUFOSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUFOSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUFOSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUFOSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUFOSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUFOSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUFOSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUFOSSE
Products information ROUFOSSE

BTW identificatienummer (tax): BE06756011962
Ondernemingsnummer: 6744750976
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activit茅s: Construction & R茅paration de Chemin茅es, Toit de Chaume. Services: Garanties, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations, Frais de D茅placement.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Installation de Chauffage Central, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chauffage au Mazout, Installation du Gaz, Installation de Chauffage par le Sol, Plomberie, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Chauffage Industriel, R茅paration de Chaudi猫res. Services: Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUFOSSE
(Get full report from official database of BE for ROUFOSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUFOSSE
Addition kinds of activities for ROUFOSSE

22999904. Vet, wol | Grease, wool
32290200. Optisch glas | Optical glass
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
35590201. Boot maken en repareren van machines | Boot making and repairing machinery
51819903. Portier | Porter
81119900. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec

Werken bij ROUFOSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUFOSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUFOSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUFOSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektricien (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

Zoek naar antwoorden van ROUFOSSE in sociale netwerken
Look for responds of ROUFOSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUFOSSE. Laat een reactie achter voor ROUFOSSE. ROUFOSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUFOSSE. Leave a respond for ROUFOSSE. ROUFOSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUFOSSE op de google maps. Adres en contacten ROUFOSSE
Location of ROUFOSSE on the google maps. Address and contacts of ROUFOSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUFOSSE ROUFOSSE: FLSANICO NV | MARC DE MEERLEER | R.C.K. NV | Roefs P | JEAN-FRANCOIS DEFRESNES

Other related companies as ROUFOSSE: FLSANICO NV | MARC DE MEERLEER | R.C.K. NV | Roefs P | JEAN-FRANCOIS DEFRESNES

ROUFOSSE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUFOSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06756011962. Het bedrijf ROUFOSSE bevindt zich op het adres: RUE NOUVEAU MONDE 57; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Activit茅s: Construction & R茅paration de Chemin茅es, Toit de Chaume. Services: Garanties, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations, Frais de D茅placement.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Installation de Chauffage Central, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chauffage au Mazout, Installation du Gaz, Installation de Chauffage par le Sol, Plomberie, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Chauffage Industriel, R茅paration de Chaudi猫res. Services: Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van ROUFOSSE is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUFOSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUFOSSE, openstaande posities, locatie van ROUFOSSE op de kaart.

ROUFOSSE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUFOSSE, company assigned to the tax number BE06756011962. The company ROUFOSSE is located at the address: RUE NOUVEAU MONDE 57; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. List of products are Activit茅s: Construction & R茅paration de Chemin茅es, Toit de Chaume. Services: Garanties, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations, Frais de D茅placement.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Installation de Chauffage Central, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chauffage au Mazout, Installation du Gaz, Installation de Chauffage par le Sol, Plomberie, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Chauffage Industriel, R茅paration de Chaudi猫res. Services: Devis Gratuit..
The main activity of ROUFOSSE is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUFOSSE is not available. You also can look at reviews of ROUFOSSE, open positions, location of ROUFOSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUFOSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUFOSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUFOSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUFOSSE, employees, financial statistics.