GUY GERMYS

Contactgegevens GUY GERMYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY GERMYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY GERMYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IMPASSE FARINE 1; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19512651 (+32-19512651) 19512651 (+32-19512651)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY GERMYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY GERMYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY GERMYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY GERMYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY GERMYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY GERMYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY GERMYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY GERMYS
Products information GUY GERMYS

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Pose d'Ardoises.. Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY GERMYS
(Get full report from official database of BE for GUY GERMYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY GERMYS
Addition kinds of activities for GUY GERMYS

249916. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
251403. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
325501. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
28120105. Soda-as, natriumcarbonaat (watervrij) | Soda ash, sodium carbonate (anhydrous)
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
38290503. Geiger tellers | Geiger counters
38430113. Tangen, tandheelkunde | Forceps, dental
64110305. Vastgoed- en ongevallenverzekeringsagent | Property and casualty insurance agent
91210101. Congres | Congress
95129902. Recreatie programma administratie, overheid | Recreational program administration, government

Werken bij GUY GERMYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY GERMYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY GERMYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY GERMYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • tig lasser (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een tig-lasser

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van GUY GERMYS in sociale netwerken
Look for responds of GUY GERMYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY GERMYS. Laat een reactie achter voor GUY GERMYS. GUY GERMYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY GERMYS. Leave a respond for GUY GERMYS. GUY GERMYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY GERMYS op de google maps. Adres en contacten GUY GERMYS
Location of GUY GERMYS on the google maps. Address and contacts of GUY GERMYS

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY GERMYS GUY GERMYS: ANDRE DUPONT | Swartenbroekx D | LUTGARDE DE LILLE | Fermbati | Vanacker G

Other related companies as GUY GERMYS: ANDRE DUPONT | Swartenbroekx D | LUTGARDE DE LILLE | Fermbati | Vanacker G

GUY GERMYS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY GERMYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf GUY GERMYS bevindt zich op het adres: IMPASSE FARINE 1; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Activit茅s: Pose d'Ardoises.. Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van GUY GERMYS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY GERMYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY GERMYS, openstaande posities, locatie van GUY GERMYS op de kaart.

GUY GERMYS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY GERMYS, company assigned to the tax number BE09975280761. The company GUY GERMYS is located at the address: IMPASSE FARINE 1; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. List of products are Activit茅s: Pose d'Ardoises.. Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of GUY GERMYS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY GERMYS is not available. You also can look at reviews of GUY GERMYS, open positions, location of GUY GERMYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY GERMYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY GERMYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY GERMYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY GERMYS, employees, financial statistics.